Same procedure as last year miss Sophie

Det ble intervaller igjen på meg idag! Korsryggen min syter nemlig litt etter  lørdagens crossfittrening, så jeg skippet styrketrening idag også. Vi gjorde jo litt markløft på lørdag, og vektene de har der er i pounds istedet for kilo. Matematikken min svikter litt når det gjelder å konvertere pounds til kilo, så det er omtrent som å løfte i blinde. Jeg har jo ikke peiling på hva jeg løfter! Men det endte jo forsåvidt i en pers tror jeg, da jeg dro opp 107,5 kg fra bakken 4 ganger ;-) At korsryggen har vært vond siden søndag forklarer derimot litt om hvor fin formen var på de løftene :-/

Uansett, dagens intervaller ble samme greie som på mandag: 15 stk 30/30 sek intervaller, derav 5 stk på 17km/t, 5 stk på 17,5km/t og 5 stk på 18km/t. Det var omtrent like slitsomt, men desto gøyere når jeg var ferdig.

 

I’m  hanging in there ;-)

Ha en fortsatt fin onsdagskveld- i Dubai er det leggetid nå!
God natt :-)

6 kommentarer om “Same procedure as last year miss Sophie

 1. Hei,

  Hvorfor kjører du 30/30 intervaller (og andre kortere former for intervall) og ikke også lengre intervaller som 4×4, 6-5-4-3-2-1 min, 3 x 10 min osv.?

  30/30 øker jo farten og også kondisjonen til en viss grad, men slik vi lærte på NIH så er det tid i høy sone 4 – sone 5 som øker kondisjonen. I følge det vi lærte var det tid i disse sonene (12 – 30 min pr økt) som virkelig var kondisjonsboostene.

  Dette burde jo heller ikke være nedbrytende på den kroppen du har i dag (dvs du har ikke en typisk bodyfitness/builderkropp hvor lengre drag vil kunne virke kontraproduktivt på muskelbygging).

  Ellers – takk for en artig treningsblogg :)

  1. Hei!

   Ja, typisk 4×4 er jo bra for kondisjonen, jeg løp ofte slike intervaller før i tiden. Men nå velger jeg kortere intervaller, delvis fordi jeg ikke orker å løpe lengre- jeg løper heller raskere og kortere og får økten unnagjort raskere! Men det er jo også fordi hovedgrunnen til at jeg løper intervaller er for fettforbrenningens skyld, og da er sprinting genialt vet du! :)

   Gøy at du spør og at du liker bloggen!

   Ha en fin dag :)

 2. Et spørsmål om intervallene dine :) Hvorfor løper du raskere og raskere og ikke starte på det raskeste og springe langsommere? Motivasjonsmessig må det jo være fint å vite at man har løpt det raskeste man kan og at det bare blir lettere og lettere, ikke motsatt? På slutten er man jo også mer sliten. Interessant å høre tanken bak!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s