Og jeg som ikke engang liker roing!

Jeg har noen venner hjemme i Norge som jeg ikke tror er helt vel bevart. En av dem kalles syrekongen, så det sier vel sitt! De hadde iallefall satt sammen en crossfit økt som så så forferdelig ut at jeg helt enkelt ikke kunne la være å prøve! Derfor ble dagens andre økt som følger:

photo

Liiiiitt roing bare! Sjitt jeg misliker å ro! Mamma og pappa har romaskin hjemme, så det spørs om jeg ikke må bli litt venn med den i jula, jeg ror jo som en pingle! Lett at jeg heller vil løpe intervaller enn å sitte å dra i den der greia!

frametastic copy

Kjenner meg mildt mørbanket i lårene nå iallefall, så det spørs om det ikke bare blir en rolig joggetur i morgen eller noe. Siste arbeidsdag før juleferie!! Oh lord, som jeg gleder meg!

Nå er jeg stappmett på kjøttdeig og blomkålstappe og klar for sovings :-)

God natt fininger!

7 kommentarer om “Og jeg som ikke engang liker roing!

    1. Rett under 50 min. Var ikke så sliten som jeg burde ha vært etter, så skulle nok ha presset litt hardere. Men det er vanskelig når man er alene! Jaja, slo iallefall Ian så får si meg fornøyd med det ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s