Fordi jeg ikke liker roing

…så valgte jeg i dag å gjøre denne økten for andre gang i mitt liv:

1000 m ro
10 handstand push up
900 m ro
20 toes to bar
800 m ro
30 KB swings @ 24 kg
700 m ro
40 pullups
600 m ro
50 wall balls @ 9kg
500 m ro
60 HR push ups
400 m ro
70 air squats
300 m ro
80 sit ups
200 m ro
90 DU’s
100 m ro

Ifølge treningsdagboken min (av og til er det virkelig er digg å ha denne bloggen ass) gjorde jeg denne økten sist 18. desember 2012. På den tiden kunne jeg ikke gjøre håndstående push ups (det er jo for pokker bare så vidt jeg klarer det nå for tiden jo!), så jeg husker jeg gjorde en progresjonsvariant av den, og så gjorde jeg medisinball-frivendinger istedet for wall balls. Da ble jeg ferdig på rett under 50 minutter, og idag var frøkna klar etter 43 minutt og 43 sekunder. Det er vanskelig å pushe seg selv uten å ha noen målsetning eller noen å jage, men nå har jeg jo min egen tid å slå! Så sann mine ord mine venner: jeg skal gjøre den igjen: sub 40 min :-D

photo 1

photo 2

Nå venter kveldens siste kunde og jeg skal trene med henne. Vi skal gjøre denne økten, og det er mye mulig at jeg kommer til å angre på formiddagens økt litt da ja..

Oh well, litt luksus er det jo også å få betalt for å trene ;-)
Snaiks!

3 kommentarer om “Fordi jeg ikke liker roing

  1. Flinking! :-) Hadde nok ikke kommet meg gjennom økta jeg, selv om det var null time cap, hehe…. Men lurte på en ting; du skrev at du i 2012 gjorde en progresjon av HSPU – lyst til å utdype? (Jeg klarer ikke HSPU rx, så ville gjerne ha tips :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s