Fordi jeg ikke hater roing lengre

Jeg har gjort denne økten to ganger før i mitt liv, og hver eneste gang har jeg klaget på hvor mye jeg hater å ro. Vel, nå hater jeg ikke å ro like mye lengre, men det betyr ikke at jeg akkurat koste meg da jeg gjorde følgende på onsdag:

1000 m ro
10 handstand push up
900 m ro
20 toes to bar
800 m ro
30 KB swings @ 24 kg
700 m ro
40 pullups
600 m ro
50 wall balls @ 9kg
500 m ro
60 HR push ups
400 m ro
70 air squats
300 m ro
80 sit ups
200 m ro
90 DU’s
100 m ro

Det der er mye roing ass! Og når til og med situps blir pain i slutten, da vet man at man er sliten liksom.

Sist gang brukte jeg 43 minutter og 43 sekund, og denne gangen ble jeg ferdig 34 sekund raskere. Ikke værst med tanke på at formen ikke akkurat har føltes på topp i det siste. Likevel er jeg jo veldig sugen på å klare økten på under 40 minutt, så det er mulig jeg må utsette meg selv for galskapen igjen.

Er det noen som tar utfordringen og tester selv? Det ble iallefall mye tagging og greier på Instagrammen min da jeg postet ett klipp fra økten, så kanskje noen til og med har prøvd allerede? I såfall vil jeg vite hvordan det gikk!

Slik så det iallefall ut da jeg gjennomførte på onsdag:

7 kommentarer om “Fordi jeg ikke hater roing lengre

  1. Du lager utrolige inspirerende videoer! Og jeg lærer masse nye øvelser hver gang :) Bare lurer på de armhevingene du tok; hva er poenget med den typen push up i forhold til vanlige?

    1. Så gøy å høre! Mener du hand-release eller min dårlige utførelse av dem?? Hehe, for jeg gjør de virkelig ikke så strikt her som jeg burde, men greia med hand-release er en måte å kontrollere at man går hele veien ned på i crossfitverdenen.

      Var det svar på det du lurte på eller?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s