Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet

..først over situasjonen, så over meg selv.

IMG_5574

Jeg har som dere sikkert har lagt merke til tidenes ettervekst, og har ikke vært hos frisøren siden før jul. Hårtuppene mine er så slitte at jeg våkner med floker i håret hver morgen, og håret ser fett ut typ 5 timer etter at jeg har vasket det. Jeg gleder meg alltid til å gå til frisøren, men fordi det nå var ekstra nødvendig gledet jeg meg enda mer. Så da de i morges ringte fra frisørsalongen og sa at den fine frisøren min Neda (serr, hun er som en blanding av Nicky Minaj og Eva Longoria, på best mulig tenkelige måte!) var syk, ble jeg så sur at jeg nesten, bare nesten, tok det ut over kunden min. Så jeg surmulte for det lenge inni meg, helt til jeg sjekket Instagram og noen hadde lagt ut ett bilde av ett sultende barn som får vann av moren sin med teksten «tell me again how hard your life is?». Da følte jeg meg omtrent like kul som Bruce Ismay i det han innser at Titanic synker. ..vet forøvrig ikke hvor akkurat dét kom fra, men han var en egoistisk og lite kul tupe, og det var jeg også i dag.

Litt urovekkende er det jo at det skal ett bilde av en sultende unge i Afrika til for at jeg skal se the big picture liksom, men anyway, jeg har fått ny time på mandag og krisen er avblåst.

XOXO
Dramaqueen

11 kommentarer om “Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet

 1. Hvis noen forteller at du ikke kan ha det vondt, fordi det alltid vil være noen som har det verre enn deg, skal du da aldri kunne være lykkelig fordi det slltid vil være noen som er lykkeligere?

 2. Det er sant som du sier.. Det er skremmende hva som må til for at vi skal få øynene opp å skjønne hvor godt vi egentlig har det.. Vi lever i et enormt utakknemlig land og er fryktelig sutrette!

  Men jeg vil anta at de fleste kvinnfolk kjenner seg igjen i hva håret kan gjøre med humøret.. Det er sikkert et flertallet av kvinner som har grått eller surmulet etter en mislykket frisøropplevelse og tar håruhell ut over mer enn hva som er nødvendig. Jeg kan bare snakke for meg selv, men du er ikke alene om å la sånne bagateller og filleting virke inn på humøret..
  Etter å ha sittet å klagt over at jeg siitter her med 1kg M&M forran meg sammen med bacheloroppgaven, skjønner jeg også at dette er fryktelig teit!

  Takk for at du hjalp meg til å snu bachelorskriving og sjokolade til en god ting, ikke alle har en så god mulighet!

 3. Kjedelig når sånt skjer.. Er liksom da man oppdager at man har i-landsproblemer liksom..☺️ Syntes du var veldig fin på håret jeg. Er hele håret stripet, eller er det helfarge du bruker? Vet du nr på fargen isåfall? Skal til frisøren på torsdag, og vil ha noe lyst ala det du har!😃
  Ønsker det en strålende uke!👍

  1. Takk! Jeg har striper, men fordi det begynner å bli en del striper har jeg tatt noen low-lights også de siste gangene. Men ikke da jeg var sist, da var utveksten kommet så langt at det ikke var nødvendig :-D

   Vet desverre ikke nr på farge, men jeg tar striper etterfulgt av en toner som skal ta bort gultonene.

  1. Indeed. We must not forget how lucky we are. The other day I found myself discussing with my colleagues how awesome it would be if we could swallow a pill that would allow us to eat whatever we wanted without gaining weight. There are people in this world starving. I felt so ashamed when we realised what utter nonsense our idea was..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s