Latskapen lenge leve

Partypeople! Jeg tror jeg holder på å bli lat! I hvertfall har jeg vært det denne helgen. Jeg har knapt trent, ikke gidder jeg blogge, og i dag var jeg så lat da jeg kom ned fra bassenget at jeg gikk uten truse i flere timer etter at jeg hadde tatt av meg bikinien. Og altså, når det å ta på seg undertøy blir krevende liksom, da er man lat ass!

Men det er ganske godt også da, å virkelig ikke gjøre noen ting. Sove lenge, for så å forflytte seg til en solseng og fortsette å gjøre ingenting. Håper bare at jeg blir litt mer treningslysten neste uke enn jeg har vært denne uken, for jeg liker jo innerst inne å være litt mer aktiv enn jeg har vært i det siste. Skal prøve å få gjort treningen fra morgenen av, så blir sjangsen for at treningen uteblir iallefall mindre!

Håper dere har en fin helg, lat eller ei :-)

Snaiks!

4 kommentarer om “Latskapen lenge leve

  1. Har hatt en sånn «lat-periode» så lenge nå at det ikke er latskap lenger, det bare er sånn…:/ så gjerne kom med flere tips hvis du kommer på noen. Å trene tidlig utgår for min del, jeg er aaaaalt for glad i å sove, og kommer aldri til å gi opp det. Å starte på jobb 8 er tidlig nok for min del ;)

    1. Hehe, ja når jeg sier tidlig trening så er det de dagene jeg ikke begynner jobb før klokken 10, og dermed kan trene sånn ca når du begynner jobb :-D

      Men ett tips til deg må være å få deg en treningspartner som kan «tvinge» deg til å trene. Dersom jeg avtaler med en kollega å trene må jeg jo gjøre det liksom.

      Håper lat-perioden din går over snart og at du finner tilbake treningslysten. Kanskje det hjelper nå som våren kommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s