Close

…but yet so far! Men idag kom jeg meg iallefall i mål med en vellykket gjennomkjøring av 3 km løping på tid. I forrige uke stoppet (!!!) nemlig tredemøllen av seg selv da jeg var kommet 2.93 km, og det var jo så frustrerende at jeg helt enkelt gav opp. Idag kom jeg i mål på 12.07 min, og da er ikke lenger målet på under 12 minutter så urealistisk. Det beste er at jeg ikke engang kjente meg opplagt for å løpe idag med gårdagens tunge beinøkt smertelig tilstede i lår og rumpe, så følelsen da jeg va ferdig var hakket bedre enn digg ;-)

20140715-112634 pm-84394305.jpg

20140715-112635 pm-84395580.jpg

20140715-112634 pm-84394910.jpg

Dette var altså imorges- ikveld var det pullups og press som stod på menyen:

A1) 5 x 6 pullups @ 10kg
A2) 5 x 4 militær press + 4 push press med rolig senkefase @ 40kg
B1) 4 x 10 lat pulldown, bredt grep
B2) 4 x 10 sittende hantelpress @ 2 x 13,5kg
C1) 3 x 10 abmat kipping HSPU
C2) 3 x 10 chins

En ganske ok treningsdag med andre ord ;-) Imorgen er det ikke sikkert jeg gidder å trene engang, for jeg tror faktisk ikke at jeg får tid. Det blir både møter og kunder på formiddagen før jeg skal på en photoshoot imorgen kveld. Jeg ble spurt om dette igår og vet knapt hva det er for, men jeg hoppet like gjerne i det. I’ll keep you posted!

Snaiks :-)

12 kommentarer om “Close

  1. Har du et løpeprogram for nybegynnere å anbefale? Jeg har løpt en del intervaller de siste par årene, men har nå lyst å få litt lengde på løpingen -bare fordi det hadde vært kult å kunne løpe ei mil en gang! Det flommer jo over av programmer der ute, så jeg vet ikke helt hvilket jeg skal velge. Har sett på KK sitt for KK mila og Löplabbet sitt for nybegynnere uten å ha landet på noe enda. Hadde vært kjekt med et tips :)

    1. Det skrev jeg bare for å vise at jeg ikke gjør de håndstående pushupsene strikte (fordi jeg ikke klarer det!) :-S Kipping er en slags tuck-bevegelse jeg gjør med beina som gir meg litt fart til å komme opp. Abmaten er en pute jeg bruker for å gjøre det litt lettere, samt for å beskytte skallen ;-)

  2. Hvordan er prisene for å leie leilighet i Dubai? Hva betaler dere feks, og hvor stor er den leiligheten dere bor i? Kunne så gjerne tenke meg å bo i Dubai et år..

    1. Leiligheten vi bor i nå har vi kjøpt, men jeg synes å huske at vi betalte 65 000 dhs i året for den leiligheten vi hadde det første året. Den hadde kjøkken og stue, 3 bad og 2 soverom. Og så har man tilgang til både gym og badebasseng i de fleste leilighetskompleks her ;-)

  3. Hei! hva menes med :abmat kipping HSPU?? :) tenkte jeg skulle kjøre programme der en dag, men stusset over det der.

    1. HSPU står for hand stand push ups, altså håndstående push up. Og fordi jeg ikke klarer å gjøre de strikte, gjør jeg en slags kippebevegelse med beina, og bruker en abmat (en pute!) for å elevere hodet litt slik at det også blir lettere. Det går sikkert an å google kipping HSPU om du ikke skjønner ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s