Gjenganger

Jeg lå lenge i sengen imorges og vurderte frem og tilbake om jeg skulle ta meg ut på en løpetur eller ikke. Men siden jeg omtrent holdt på å omkomme av hetesjokk på gårdagens løpetur valgte jeg å heller stikke bort på SHP for en kjapp styrkeøkt før jobb. 30 minutter var alt jeg hadde til rådighet før første kunde, så dusjing etterpå utgikk og jeg prioriterte heller 3 runder av denne klassikeren:

20 utfall bakover @ 60kg
10 push press @ 50kg
20 knebøy @ 70kg
10 nøytrale pullups

Ja, jeg vet, jeg har gjort økten ørten ganger før, men den er virkelig en bra go-to økt når jeg har lite tid, men likevel lyst på en utfordrene og tung økt. Jeg hater som regel livet mitt mens det står på (prøv selv å gjør 20 knebøy på 110% av kroppsvekt liksom!), men det kjennes alltid så bra når det er gjort. Og så var det jo ekstra gøy å se at jeg har lagt til 5 kilo ekstra på alle øvelser siden jeg filmet filmen under av samme økt ;-)

Har noen testet???

7 kommentarer om “Gjenganger

  1. Jeg har testet denne flere ganger, dog med hjelp av strikk på pullups. Fin og effektiv økt, perfekt kombo. MEN, er enig i at 20 knebøy på rappen er hat.

    Jeg legger ikke skjul på at jeg henter mye inspirasjon fra treningsdagbøkene dine når jeg ikke følger mitt egentlige program :)

    Happy lørdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s