Lets add 5 kilos

Kunden min er gal- men jeg elsker henne :-) Ikke nok med at hun overøser meg med sko, treningsklær og designervesker (!), det er en fryd å trene henne, og i sommer har hun til og med fått meg til å trene bedre, både med og uten henne.

Idag måtte vi jo trene sammen siden jeg reiser hjem til Norge i 3 uker på lørdag (halleluja!!!), og hun foreslo at vi skulle gjøre denne økten. Vi har faktisk gjort den flere ganger sammen før, og vi har begge vår «faste» belastning som vanligvis nesten tar knekken på oss. Så da den lille frøkna idag plutselig sa «lets add 5kg» visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte. Men jeg valgte det første og gjorde altså 3 runder av:

20 utfall bakover @ 65kg
10 push press @ 55kg
20 knebøy @ 75kg
10 pullups

I ettertid ser jeg jo klart og tydelig at jeg også burde hatt 5kg rundt livet på pullupsene, men det får spares til neste gang ;-)

Men ikke nok med det. Vi fikk jamnen tid til en aldri så liten finisher også før undertegnede måtte storme til frisøren:

21 burpees
21 toes to bar
18 burpees
18 toes to bar
15 burpees
15 toes to bar
12 burpees
12 toes to bar
9 burpees
9 toes to bar
6 burpees
6 toes to bar
3 burpees
3 toes to bar

Tror dere meg dersom jeg sier at jeg var ganske sliten etterpå eller?

20140801-010446 am-3886006.jpg

Det er jeg iallefall nå, og øyelokkene holder på å falle sammen as we speak. So I’m signing out.
Snaiks!

3 kommentarer om “Lets add 5 kilos

 1. Hej Inger.
  Nydelig blog du har;) lige flyttet til Dubai; min mand, jeg og 2 børn på 9 og 11;)…. fra Danmark;)
  Så på Instagram at du vag ved frisøren, var det i Dubai og kan du anbefale en god frisør hernede?….. har skandinavisk blond hår som du;)
  Kh Mette

  1. Hei!

   Jeg var nettopp hos Saloon Ink på Jumeirah Beach Road, men kan også anbefale Feldvoss, en dansk frisør som ligger i cluster Y i Jumeirah Lakes Towers. Har testet begge steder flere ganger, og vært fornøy hver gang :-)

   Welcome to Dubai!! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s