3 uker

..pluss to dager. Det er så lenge vi skal være hjemme i Norge! I can’t believe it! Og det beste av alt; jeg har ingen andre planer enn å slappe av med familie og venner. Aaaaaah, så digg det skal bli!

Sitter i skrivende stund på flyplassen i Frankfurt, og er en smule trøtt etter ca 2 timer søvn på flyet i natt. Men det kan alltids tas igjen, nå er jeg mest gira på å komme hjem, se igjen mamma og pappa, spise brødmat, ta en (utendørs!) løpetur og å møte venninnen min Ida sin helt nye beibi. Åh, som jeg gleder meg!!! :-D

20140802-094744 am-35264911.jpg

Mama, we’re coming home :-)

6 kommentarer om “3 uker

  1. Kos deg masse i Norge:) Er innom bloggen din flere ganger i uken. Spesielt når jeg trenger litt (mye) treningsinspirasjon. Du er RÅ! Et sp.mål – hva løper du 12 stk 30/30 på? Stigning på mølla? Speed? Vil ha et mål å strekke meg til! Fantastiske du! Mvh,Anja

    1. Hyggelig å høre :-)

      I det siste har jeg løpt 30/30-intervallene på følgende vis: første på 18km/t, andre på 18.1km/t, tredje på 18.2km/t, så 18.3km/t, 18.4km/t, 18.5km/t, 18.5km/t, 18.4km/t, 18.3km/t, 18.2km/t, 18.1km/t, 18.0km/t (og noen ganger klinker jeg til med 19km/t på siste). Det blir altså en slags pyramide der jeg jobber meg fra 18-18.5 og ned igjen. Incline er alltid 2% når jeg løper interaller.

      Sounds good?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s