So far: perfect

Det kunne vært lett å bare blitt sittende på altanen med storebror, mamma og pappa idag, men jeg hadde gledet meg til å løpe i norsk temperatur helt siden jeg var hjemme på 17. mai og hadde en av mine beste løpeturer noensinne, så jeg bare la på sprang. Og tror dere jeg angret da jeg var igang eller?

Jeg tror ikke lyver om jeg sier at jeg løp med ett smil rundt munnen ca 70% av de 14 kilometerne jeg la bak meg :-)

20140802-104206 pm-81726727.jpg

20140802-104206 pm-81726429.jpg

20140802-104206 pm-81726591.jpg

1 time og 17 minutt senere kunne jeg kjøre hjem for kveldsmat utendørs i 20 pluss. Så ja, so far: perfect :-D

Snaiks partypeople,
I’m signing out

6 kommentarer om “So far: perfect

  1. Hei!Har du noen lure triks på hvordan jeg kan klare flere reps på pull-ups?:) Kjører nå 5sett/5reps med 5kg i belte,noen dager 7,5kg.Har to økter i uken med ekstra belastning og en dag med kun kroppsvekt.Kos deg i Noreg!

    1. Høres ut som du har ett bra upplägg allerede da! Tror at om du fortsetter slik så vil du klare flere pullups etterhvert. Men det kan jo også være lurt å variere mellom å gjøre få, tunge pullups slik du gjør nå, og så flere lettere slik at du også får trent på å gjøre mange på en gang dersom det er dette du ønsker å bli bedre i..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s