Beachblog

Jeg startet denne dagen med ett mislykket forsøk på å løpe 3km igjen. Jeg lå bra an til å slå min forrige tid på 12.37 min da jeg plutselig STOPPET mølla når jeg hadde tohundreogfemtifuckings meter igjen. System failure delux. Jeg var rett og slett sliten, og i ett svakt øyeblikk ble det rett og slett for lett å trykke på av-knappen. Jeje, det blir alltid tid for ett nytt forsøk. Jeg avsluttet økten med litt magetrening for uvanlighetens skyld, og er spent på om det kommer til å kjennes i morgen.

Etter løpefailen har dagen bare blitt bedre og bedre. Først over fire fantastiske timer på stranden, etterfulgt av taco, etterfulgt av norsk sjokolade, og for å toppe det hele; Ian kommer hjem fra kurs i Spania om en liten time! Jeg har ikke sett ham siden jeg reiste hjem til Egersund 14. mai, så nå skal det virkelig bli godt å få hjem elsken min :-)

Håper dere har en fin lørdag, her er ett glimt fra min:

12 kommentarer om “Beachblog

  1. Weeee! Så herlig film!!!! Jeg har funnet ut hva jeg ønsker meg i 40 (?!?) års gave…en uke i Dubai og minst en date med deg!!!!

    1. Det var digg! Men er redd de dagene snart er over- det begynner virkelig å bli hett i Dubai nå og det er dermed ikke like digg å dra på stranda. Meeeeeeeen, ingen av vel omkommet av å svette litt, eller?

      Vel, det er det faktisk sikkert mange som har, men det blir nok strand på oss fremover likevel, selv om det ikke blir like digg ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s