Ny favoritt in the making?

Som dere kanskje vet fra liker jeg godt sirkeløkter som er tunge, men ikke for tidkrevende, som for eksempel denne og denne. Og jeg tror faktisk at dagens økt kommer til å bli en slik gjenganger den også.

4 runder av:
10 knebøy @ 80kg
10 nøytrale pullup
10 strakmark @ 90kg
10 push press @ 50kg
10 strikte toes to bar

Ingen hokus pokus eller svært avanserte greier i det hele tatt, men en fin gjennomkjøring av hele kroppen. Og det beste av alt; det hele var over i løpet av drøye 40 min.

Ønsker du å prøve du også er alså greia å finne en belastning som er så nære din 10 rep maksimum som mulig for respektive øvelse, og å kjøre gjennom alle 5 øvelser uten så altfor lange pauser. Jeg tok en ganske bra pause etter hver runde, men det må være lov spør du meg.

Gudd løkk :-D

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

Nå har jeg og Ian hatt hjemmelagte rundstykker med norskt pålegg til middag for tredje dagen på rad, etterfulgt av norskt smågodt- også for tredje dagen på rad. Jeg klager ikke ass ;-)

I’m signing out
Peace.

15 kommentarer om “Ny favoritt in the making?

 1. Du har så mange kule sirkeløkter! Du har ikke tilfeldigvis noe innspill/forslag til en økt uten vekter for ferie-tid uten tilgang til det? :) Altså med bare kroppsvekt og minimalt annet tilgjengelig..

  Hadde vært supert å lese om i så tilfelle!

 2. Den må testes ut!
  Men kan du legge ut en video når du tar sumomark og skrive litt om teknikk osv?
  På forhånd takk!

  1. Hei! Som oftest trener jeg bare 1 gang ja, men det skjer en gang i blant at jeg f.eks løper en tur om morningen, og så trener styrke senere på dagen. Nå for tiden tillater derimot ikke været i Dubai særlig mye utendørsløping, så det er lenge siden jeg hadde en dobbel økt.

 3. Forresten så lurte jeg også på om du følger en treningsplan eller trener du bare det du har lyst til? Og har du noe mål med treningen? 😊

  1. Jeg trener som regel bare det jeg har lyst til, men heldigvis har jeg ett slags system i hva jeg har lyst til ;-)

   Målet med treningen er å beholde styrke, samt å se veltrent ut. Og så blir jeg glad av å trene, så der er jo ett mål i seg, å være glad liksom ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s