Trening & ferie

I min verden hører trening og ferie sammen. Selvfølgelig trenger man ikke trene like hardt og like lenge som man vanligvis gjør, men noe er jo ofte bedre enn ingenting. Har man ikke tilgang til gym eller treningsutstyr, eller været ikke tillater en løpetur eller intervalløkt, så kan man enkelt få en bra økt kun ved å bruke sin egen kroppsvekt. Det er egentlig bare fantasien (og orken) som setter grenser.

På SHP vil vi oppfordre våre kunder til å holde igang treningen selv om de er ute på reis, så derfor filmet jeg og Ian ett par  hotellvennlige økter da vi var i Fujeirah sist helg. Her er en av de:


Da vi bodde i Stockholm husker jeg at jeg ofte gjorde slike økter dersom jeg ikke orket å dra til gymmet. Så test ut økten på stuegolvet dersom du allerede har vært på ferie ;-)

Gudd løkk!

19 kommentarer om “Trening & ferie

 1. Takk for en super video! Denne skal testes ut når jeg kommer til København, blir nok ikke noe medlemsskap på treningssenter den første tiden der og da er jo slike økter helt supre!

 2. Testet nettopp økten ute i hagen! Svetten rann for å si det sånn ;) Perfekt for dager der trening ikke frister og de dagene jeg ikke orker tanken på det varme treningssenteret! Thanks ;)

 3. Ojoj, tusen takk for inspirasjonen!! Den satt! Skulle på jobb 15.00 og satt barnevakt for tre tantunger så jeg satt lenge og lurte på hvordan jeg skulle få aktivisert meg skikkelig. Sjekka bloggen din og prøvde ut hele økta i 25 min. Svetten rant og humøret på topp etter 25 min! :) så tusen takk!

 4. Du er kjempegoe! Du er heldige og har syky god bevegelighet I hoftene dine, har du alltid hatt det eller har du drevet med en del bevegelighets trening for å bli så mjuk?! Jeg sitter for tiden på sofaen og recover etter en knee operasjon.Kribler etter å trene igjen og da er jeg nødt for å ordne bevegeligheten I ankler og hofter for å ha sjangs å ta knebøy igjen.Du er en kjempe inspirasjon:-)

  1. Takk!
   Tror nok alltid jeg har vært slik! Har iallefall aldri gjort noe spesiellt for å oppnå bevegeligheten- utenom å alltid gjøre øvelser i fullt leddutslag så godt det går da..

   Håper rehaben går raskt Monica, og at du snart er tilbake under knebøystanga ;-)

 5. Kjørte warm-up´n før min veldig randomme fullkroppsøkt i dag. I liked it a lot :) Thanks! Jeg er innom er relativt ofte. Du er en skikkelig gledesspreder og motivasjon til tusen :D Jeg er redd jeg ikke kommer til å bli en squat-superwoman som du, ryggen protesterer pga en drittskade, men jeg får det til å svi i rumpe og lår på andre måter, så klager ikke! Keep up the good work :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s