TRENINGSDAGBOK UKE 11

Mandag 11. mars
5 x 5 frontbøy @ 65-70 kg

10 overhead squat @ 47 kg
10 box-overs (dvs hopp over boks, istedet for bare opp og ned)
10 thrusters @ 43 kg
10 power cleans @ 56 kg
10 toes to bar
10 burpee-muscle ups
10 toes to bar
10 power cleans @ 56 kg
10 thrusters @ 43 kg
10 box-overs
10 overhead squat @ 47 kg
(ff)

Tirsdag 12. mars
Treningsfri

Onsdag 13. mars
Treningsfri

Torsdag 14. mars
Open Wod 13.2
10 min amrap (as many rounds as possible)
5 shoulder to overhead (f.eks push press) @ 34 kg
10 deadlift @ 34 kg
15 box jumps
(ff)

Fredag 15. mars
10 stk 20/10 intervaller på skiergen
10 stk 20/10 intervaller på romaskinen
(ff)

Lørdag 16. mars
Open Wod 13.2
10 min amrap (as many rounds as possible)
5 shoulder to overhead (f.eks push press) @ 34 kg
10 deadlift @ 34 kg
15 box jumps

Søndag 17. mars
A1) Knebøy: 5/80kg- 5/80kg- 5/85kg- 3/85kg- 3/85kg- 3/90kg- 1/93kg
A2) Pullups, pronert grep: 5-5-5-5-5
B1) Bulgarsk splitbøy: 5+5/55kg- 5+5/55kg- 8+8/55kg

photo copy

6 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 11

 1. Hei Inger! Hvor mange kcal burde en jente på ca 60 kg ligge på? Jeg har sjekket i ny og ne hva jeg ligger på, det er 1700+-, vet det sikkert er lite, men syntes det er vanskelig å få i meg mer. Styrkeøkning er målet:) vet mye spiller inn men har du noe du tenker er minimum?

  1. Hei! Dersom styrkeøkning er målet er det først og fremst viktig at du gir musklene nok mat til at de faktisk kan få vokse. Ligger du på 1700 kcal, er det jo knapt nok til å dekke dine basale behov dersom du i tillegg trener. Så ja, etter min mening er det for lite, og du burde spise mer.

   Dersom du synes det er vanskelig å spise mer mat finnes det visse ting du kan legge til som øker kaloriinntaket, men ikke nødvendigvis øker så mye volum på tallerkenen. F.eks en skje kokosolje (tas som tran!) ved hvert måltid, en håndfull nøtter eller to som mellommåltid, eller en ekstra proteinshake (ofte er det lettere å drikke kalorier, man blir ikke like mett av det).

   Håper det var ok svar- om ikke kan du skrive ned ett eksempel på hva du spiser i løpet av en dag, så blir det lettere for meg å svare på hva som kan/bør endres.

   Ha en fin dag!

 2. Kan jeg spørre om en ting..? Hva er dine beste tips for å mestre pull-ups. Føler jeg har trent på det en evighet, men har kun kommet til det punktet at jeg klarer 2 chin-ups. Ingen pull-ups.. Kjører negative, med mindre vekt, ring-rows etc. men det går så fryyyktelig sakte.. Tips ? :)

  1. I mitt hode høres det ut som at du gjør alt rett, og ettersom pullups for de fleste er mye vanskeligere enn chins høres det jo ikke urimelig ut at du ikke klarer pullups enda når du «bare» klarer 2 chins. Ikke misforstå meg, 2 chins er jo 200% mer enn de aller fleste og SUPERBRA, men de to øvelsene er jo ganske ulike. Jeg klarer selv bare halvparten så mange pullups som chins.

   Hvor ofte øver du deg på pullups og chins? Som sagt, du har en bra strategi, så det gjelder bare å øve øve øve :-D

   1. Takk for svar! Har kjørt negative, maks og med hjelp minst 2 ganger i uka siden september og ofte dratt inn ring rows/bar rows i andre økter. Burde vel kanskje gjort det oftere.. SKAL bli god på det til slutt!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s