Dreamteam

Jeg og Ian gjorde ett intervju for magasinet Viva i februar, men jeg hadde faktisk glemt av hele greia til en av kundene mine nevnte at hun hadde sett oss idag. Da måtte jeg jo selvfølgelig gå å kjøpe meg ett eksemplar ;-)

Intervjuet handlet verken om SHP, trening eller kosthold, men om det å jobbe sammen når man er søsken, gift eller lignende.

photo

photo copy 2

photo copy

Jeg vet ikke om dere klarer å lese teksten, men to sum it up, så er det so far so good å jobbe sammen :-) Faktisk så ser vi ikke så mye til hverandre på dagtid som man skulle tro, og jeg ser alltid frem til å komme hjem for litt kvalitetstid etter jobb.

Dessuten tror jeg ikke det er så mange som kan si at de elsker sjefen sin- og mene det ;-)

Nå skal det bli en kort treningsøkt på denne jenta!
Snaiks

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s