Dag 8: ett 3 år gammelt bilde av meg

Dette bildet er tatt i juni 2010, så det er vel strengt tatt ikke eksakt 3 år siden, men det er veldig skummelt å tenke på at det nesten har gått så lenge. Det føles nemlig ikke  som at det er lenge siden. Fy søren som tiden flyr!

sykkel

På denne tiden bodde vi i Stockholm, Ian var akkurat ferdig med sin naprapatutdannelse, og jeg hadde ett år igjen på ernæring. Da bildet ble tatt skulle vi spise hotellfrokost- noe jeg husker at jeg gledet meg veldig til for jeg og Ian hadde nemlig vært på en superstreng torskediett i omtrent 1 mnd.

Og så sykkelen da. Har dere noen gang sett en finere sykkel?? Det har iallefall ikke jeg. Gjett om jeg hadde audition når jeg måtte selge den- ikke hvem som helst skulle få lov til å arve min baby..

Ååååå- jeg savner den!! Fineste sykkelen ever!

2 kommentarer om “Dag 8: ett 3 år gammelt bilde av meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s