Change of plans

Jeg tror ikke jeg har fortalt dere dette, men om jeg har får dere bare holde ut med at jeg forteller en gang til.

Dere husker kanskje at jeg sammen med 5 crossfittere fra Crossfit Lifespark skulle delta på årets Regionals i Seol? Det er nå i helgen. Meeeen, jeg skal ikke dra.

Vi bestemte oss nemlig for å la Candice, den sterkeste på laget, delta som individuell deltaker istedet. Long story short: ingen av oss committed til laget, i løpet av hele the Open hadde vi ikke en eneste økt sammen og Candice har faktsisk mye større sjangs for å gjøre det bra alene enn vi hadde som lag. Det var nok ikke alle som var like happy for avgjørelsen, men personlig var jeg veldig lettet. Jeg er nok litt for feig når det kommer til konkurransedelen av det hele, og i tillegg ville det kostet en del både med reise, opphold, samt å ta seg fri fra jobb. En kul opplevelse ville det garantert vært, men det at jeg faktisk ble glad når vi bestemte oss for å ikke delta som lag tror jeg viser ganske tydelig at jeg ikke burde ha vært på laget i utgangspunktet. Jeg er ikke en hardbarka crossfitter, sånn er det bare.

Dessuten kunne jeg jo deltatt som individuell deltaker selv dersom jeg ville. Jeg kom på 9ende plass totalt i Asia i the Open (sier mer om nivået på cossfit i Asia enn om meg..) og kvalifiserte meg dermed til Regionals. Men, som sagt, my heart is not in it!

Og seriøst, jeg tror Candice har sjangs til å vinne Regionals og gå videre til selve Games i USA! Vet dere hvor kult det er eller!?

photo

Show’em how it’s done guuuurl!!!

4 kommentarer om “Change of plans

    1. Haha, for en musikkvideo!! Men ja, låten er jo superkul og fengende! Hørte den faktisk på radioen her om dagen, og skrev ned tittelen fordi jeg ville sjekke den opp!
      Takk for tips, skal se hva jeg får til ;)

  1. Hvor er Candice fra? Og hvorfor bor hun i Dubai? Synes det er så spennende med mennesker som bare bosetter seg et annet sted i verden :) Jeg har selv bodd i Australia noen år :)

    1. Hun er brite, men jeg vet faktisk ikke eksakt hvor hun kommer fra. Hun har foreldre som er såkalte «expats» og har bodd i Dubai siden hun var liten. Nå driver hun Crossfit Lifespark, Dubai’s første crossfitgym, sammen med mannen sin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s