Keep it simple stupid

Tenkte jeg skulle slenge opp noen av mine recent eats. Noen av tallerkenene er luncher/frokost mens de fleste er middager. Felles for dem alle er at de kan tilberedes i en fei, ikke inneholder noen fancy ingredienser som erstatning for ditt og datt, og gjør både meg og Ian mette. I tillegg synes jo jeg det smaker bra da ;-)

IMG_9773
stekt laks og salat m/avocado, fetaost, løk, sukkererter og paprika
IMG_9792
stekt kylling og salat m/avocado, fetaost, løk, sukkererter og paprika
IMG_9819
kjøttdeig stekt med løk og rivet gulrot og grønne erter
IMG_9822
stekte egg med stekt kalkunskinke og grønne erter
IMG_9960
stekt kjøttdeig med løk, gulrot og paprika, og guacamole
IMG_9991
stekt kylling, paprika og guacamole
IMG_9996
stekte egg, babygulrot og erter
IMG_0020
kylling stekt med løk og salat m/avocado, eple, fetaost, løk og paprika
IMG_0057
vaniljeyogurt m/blåbær, cashewnøtter og mandler. Ikke standard, men OJ så godt!
IMG_0093
hjemmelagede hamburgere og salat m/avocado, eple, fetaost, løk og paprika
IMG_0102
stekte egg med erter og mais
IMG_0110
stekt kylling og løk med salat m/eple, paprika, rødløk og fetaost
IMG_0113
ovnsbakt kylling med brokkoli og kokte gulrøtter
IMG_0520
hjemmelagede burgere med salat, tomat og løk
IMG_0854
stekt laks med løk og salat m/paprika, sukkererter, rødløk, fetaost og avocado
IMG_0896
Stekt kjøttdeig, brokkolistuing, paprika og guacamole
IMG_0942
stekt kylling og løk med paprika og guacamole
IMG_1025
stekt kylling og løk med mais, paprika og guacamole
IMG_1131
stekt laks og løk med guacamole, paprika og mais (med smøøøøøør)
IMG_1207
stekte egg med paprika og grønne erter

Har akkurat spist en sen frokost som lignet den siste tallerkenen, og blir nå å finne ved bassenget.

In case you need me ;-)

21 kommentarer om “Keep it simple stupid

 1. Åå så mye godt! Digg å se at det er flere som gjør det enkelt. Men lurer på en ting, spiser du aldri karbs?? :-)

  1. Å joda, jeg har bare sjelden typiske karbskilder i maten når jeg lager den selv. Det er nok noe som henger igjen etter at vi for mange år siden spiste lavkarbo. Jeg ser liksom ikke helt poenget i å koke poteter, ris eller pasta når det er den andre delen av måltidet jeg liker best ;-)

   Men en del karbs blir det totalt likevel. En del kommer fra store porsjoner grønnsaker og så spiser jeg som regel frukt som dessert både til lunch og middag. Og så blir det svært ofte (7/7 dager denne uken!) sjokolade eller is til kveldssnacks.

  1. Jeg spiser 2-3 måltider. En stor frokost/lunch, ett mellommåltid i form av egg eller nøtter og grønnsaker eller frukt, og en stor middag til kvelds. Etter det blir det som regel noe søtt, så strengt tatt kan det vel regnes som ett fjerde måltid.

 2. Hei Inger :)
  Lurer på om du spiser noe særlig av melkeprodukter? Kesam, cottage cheese, ost etc. Det er bare av ren nysgjerrighet, etter som at jeg ikke tror jeg har sett det(forutenom is da ;)) Du inspirerer veldig med disse «keep it simple» mat innleggene dine. Blir fan av å «keep it simple» selv!

  1. Hei!
   Nei, det er ikke så mye melkeprodukter i kostholdet mitt for tiden. Dersom vi har taco har jeg jo rømme, og lager jeg lasagne eller en annen rett som krever det bruker jeg fløte. Cottage cheese og kesam har blitt kuttet ut rett og slett fordi jeg ikke har funnetgode alternativer for disse produktene i Dubai. Da vi bodde i Stockholm spist jeg omtrent 4 kilo keso i uken, men her i Dubai smaker ikke cottage cheesen like bra.

   Håper svaret stillte nysgjerrigheten din ;)
   Ha en fin dag!

 3. Hurra for at du publiserer tips til superenkel middag! Selv en travel småbarnsmor kan få smelt i hop dette før de små omkommer av sult ( skjer daglig hjemme hos oss at noen er i ferd med å sulte i hjel nemlig!).. :)

 4. Kom til å tenke på en ting med tanke på måten du trener og spiser på.
  Hadde du samme «spisemønster», og treningsrutiner da du bodde i kaldere strøk?
  Lurer bare litt, fordi selv synes jeg det er best å trene før frokost når jeg er i varmere strøk, men med en gang jeg kommer hjem bilr jeg sur og gretten om jeg ikke får frokosten på morningen;)
  Vet ikke helt om du skjønner hva jeg mener, men jeg føler at jeg blir mye mer preget av sult når jeg er her hjemme, enn når jeg er i varmere land!

  1. Jeg startet med periodisk faste i mai 2011 og vi flyttet til Dubai i september det året, så jeg hadde omtrent samme spisemønster. Var nok litt ekstra «streng» på timingen da, dvs flinkere til å spise siste måltid tidligere på kvelden. Her i Dubai blir det fort middag kl 9 eller senere fordi vi ifte er lenge på jobb. Da jeg bodde i Norge var det heller ikke ofte jeg kunne trene før frokost pga skole/studier. Så jeg skjønner hva du mener, men kan ikke gi ett bra svar ettersom jeg ikke har testet denne måten å spise og trene på hjemme i nord ;)

 5. Hi Inger, No bread or any kind of processed carbs, likes pasta? Even whole grain? No other grains? I see carbs only from veggies, oats and berries….. So Are those bread, rice, pasta kind of carbs and grains are totally no no? Do you ever snack and if yes, what are those snacks? Thank you.

  1. Oh, of course I eat bread and pasta as well, it’s just not a part of my daily diet. I eat everything, but not everyday ;-)

   The main reason is that I like to eat food that makes me feel full, and when I eat bread I don’t get the same feeling of satiety as I do when I eat meat and vegetables. So it is just easier for me to maintain my body composition if I avoid food that I know will trigger me to eat loads.

   Hope it makes sense :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s