16 kommentarer om “10 x 10 madness

  1. Ååjaauu!! Jeg hadde glemt at du nevnte 10 runder, så jeg tenkte du kanskje skulle ta 4 runder eller noe og syns det virka crazy med de øvelsene der uten pause! Men så kom det på slutten av videoen «bare 9 runder igjen»:O shiiit steike! At du har gjennomført den to ganger på en uke er uforståelig ;) You crazy woman!

  2. Denne traff så midt i blinken i dag! Trengte en god fredagsøkt, og så kom du med denne på et sølvfat…Gjennomført nå etter litt flikking på øvelser og vekter for å passe til mitt (noe lavere) nivå. Kommer til å kjennes imorgen ;) Tusen takk for motivasjon og inspirasjon!

  3. Er alltid så kjekt å sjå på filmene du legger ut, Inger! :D Du er så flink både teknisk og til å presse deg sjøl, og slutter aldri å imponere! I tillegg er eg litt misunnelig på det fine treningsområdet, virker litt bedre enn eit stappfullt og svett lite treningssenter som er her i bygda :P håper du får ei super helg, flinke deg! :)

    1. Takk snille!

      Og ja, jeg kan virkelig ikke klage på gymmet vårt. Iblant kjenner jeg jo at det hadde vært gøy å trent på ett «vanlig» gym også, men friheten til å kunne bruke så mye utstyr jeg vil er jo ganske digg da. En økt som dette f.eks hadde jo vært vanskelig å fått gjort på ett vanlig gym der man må dele på utstyret ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s