Magetrening på svensk

Dere som følger ekstra godt med har nok fått med dere at jeg ikke bruker mye tid på magetrening. Det er helt enkelt fordi jeg ikke gidder. Om jeg i det hele tatt gjør noe magetrening legger jeg det av en eller annen grunn til slutten av økten, og da er jeg som regel så sliten at det oftest bare blir ett usselt sett istedet for de planlagte 3.  Takk og pris for all core-treningen jeg får på kjøpet av å kjøre tunge knebøy og markløft ;-)

Meeeen, idag viste svensken meg en kul mageøvelse som jeg kjenner at jeg godt kan gjøre igjen. Den var så utfordrene at det var slitsomt å gjøre 4 repetisjoner, og sånn trening liker jeg!

IMG_0035

Jeg prøver her å holde en såkalt hollow-position mens Jens drar beina mine bakover og ned langs gulvet. Deretter dytter han meg opp igjen til planke posisjon, og jeg prøver hele tiden å holde magen spent. Ingen svai rygg er lov her nemlig- da slipper svensken meg ned på gulvet! Jo lengre ned han drar meg, jo tyngre blir det. I like it :-)

Ellers kjempet jeg meg gjennom 3 runder av:
20 alternerende utfall bakover @ 55kg
10 push press @ 45kg
20 knebøy @ 65kg
10 chins

…jeg hadde tenkt å gjøre 4 runder, men gav helt enkelt opp etter 3 stk. Har du lyst har du lov og alt det der ;-)

Snaiks

6 kommentarer om “Magetrening på svensk

  1. Hej! Gillar din blogg jätte mycket, så inspirerande! Alltid kul och läsa om dina träningspass och även göra dom:).
    Skulle du vilja skriva ett inlägg om hur och vad du åter för mat? Hade vart intressant!

    1. På akkurat denne økten ville en bra alternativ øvelse være en body row/ring row/TRX row :-) Eller en veldig, veldig tung lat pulldown med smalt nøytralt eller supinert grep.

      Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s