A quickie

Dersom noen har noen ekstra timer av døgnet liggende tar jeg gjerne imot! Uten å go all fotballfrue on your asses (hun nevner jo ofte at tiden flyr), så må jeg si at ja, nå for tiden flyr virkelig dagene av gårde ;-)

Jeg merker at om jeg skal trene, så må den virkelig planlegges og prioriteres. Ellers blir det fort at andre oppgaver kommer i veien.

Idag fikk det bli en rask løsning på treningsfronten, og jeg gjorde følgende:

5 runder av:
500 m ro
50 double unders
15 burpees

Jeg startet ny runde hvert 5. minutt, så det ble omtrent 90 sekund hvile mellom hver runde. En søt liten økt, som var passe slitsom, og som jeg kan tenke meg å gjøre igjen faktisk.

Og i mangel på beskrivende bilde (jeg tok meg selvsagt ikke tid til noen «photoshoot» når jeg knapt hadde tid til å trene!), slenger jeg istedet opp passende bilder av fine Merethe som nå er for kul til å bo i Dubai :-(

DSC_0068-1

DSC_0069-1
DSC_0070-2

Men tar seg bra ut på bilder, dét gjør hun uten tvil ;-)

Snaiks!

4 kommentarer om “A quickie

  1. Altså hvis det er veldig travelt og du trenger flere hender så må du bare si ifra så hopper jeg på første fly ned til det solrike dubailand, altså det er null stress😁👍☀️😋 Ehm, så får du tid til å trene tenkte jeg.. ;-)

  2. Hahahhaha, elske stilen:)Skuldrene opp onda hakå og inn med magen hahah:) Gode minner:)

    Savne deg og savne shp, goooooe klem:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s