14 kommentarer om “Oh Sally!

  1. Haha den tok jeg forrige fredag! Måtte gi opp da jeg kom til 3.10 eller noe! Den sviiiiiiiiiir!!
    Hvis du også vil ta noe som gjør at du får vonde lår = death by jumping squat :D altså 1 det første minuttet, 2 i det andre osv.. Eg kom opp i 25 runder igår, å fyttikatta eg klarer faktisk ikke å gå idag! :P

  2. Haha, fantastisk! Så enkelt opplegg og så syre på samme tid! :p ein ting eg tenkte på då eg såg på all den tida dere satt på huk: har du alltid hatt såpass god mobilitet (iallefall sammenlignet med meg :p) eller har du noen favorittøvelser for å få bedre mobilitet? Har så lyst til å bli bedre på det området, men vanskelig å vite kor man bør begynne/hva som er de beste eller mest basic øvelsene :) kanskje det hadde vært noe du kunne ha laga eit innlegg om ein gong du vil skrive om eit tema? Er så utrulig imponert over deg og det du får til, Inger! Ha ei riktig god helg :D

    1. Jeg tror faktisk jeg alltid har hatt god mobilitet, men ja, vi har jo fått en ny mobility-master på jobb, så jeg skal se om jeg får skrevet noe mer innholdsrikt på området!

      Håper du også har og har hatt en bra helg :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s