Okka by, okka crossfit

I dag tok jeg turen til Crossfitsenteret Puls i Egersund, og gjett om det var gjort endringer der siden sist jeg var innom! Nå var det både ringer i tak, masse kettlebells og mer enn to skivstenger ;-) Og ikke minst var instruktøren flink, økten passe utfordrende, og meddeltakere spreke. Jeg var deilig sliten da det var over, gleder med allerede til å delta igjen neste uke.

Økten(e) vi gjorde var som følger:

10 min amrap:
20 thrusters @ 40kg
30 KB swing @ 20kg
20 burpees

4 minutter pause

10 min amrap:
20 markløft @ 60kg
30 armhevinger
60 double unders

5 min pause

7 min amrap:
7 pullups
14 wallballs @ 8kg
21 air squats

2 min pause

7 min amrap:
7 burpee box jump overs
14 KB swings @ 24kg
21 sit ups

De to første amrapene gjorde vi i par, så det ble jo strengt tatt ikke like mye jobb som det som står nedskrevet, mens det to siste amrapene ble gjort på egenhånd. Deretter avsluttet vi med godeste Sally. Hvordan den galskapen foregår kan du se her. Guttene på Crossfit Puls prøvde forøvrig å gjøre Sally med jentevekt, men da satte ingerindubai ned foten! De måtte iallefall øke til 50 kg, selv om jeg helst ville at de skulle kjørt 60 kg. Undertegnede kjørte med 40 kg og nøt hvert sekund.

…eller noe i den duren ;-)

20140807-115713 pm-86233898.jpg

Nå skal jeg prøve å få to timer på øyet. Vi skal nemlig stå opp midt i natten for å kjøre mot Trolltunga! Gleder meg :-)

God natt partypeople,
snaiks

6 kommentarer om “Okka by, okka crossfit

  1. Herlighet, som du koser deg! :D
    Men spørsmål; når du trener såppas mye som du gjør, hvordan i all verden får du i deg nok mat?? Jeg kan spise «mye» bli stappmett, og skrubbsulten 30 minutt seinere, og da har jeg spist omelett feks! Altså skikkelig mat, ikke brødskive med syltetøy :p

    1. Haha, kom å bo med meg en dag så skal du få se at det iallefall ikke er noe problem for meg å spise tilstrekkelig. Jeg spiser ikke «mye», jeg spiser mye! ;-)

      Bra du velger mat med litt mer hold i enn brødskiver, men kanskje du må lage omeletten større dersom du er sulten 30 minutter etterpå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s