It’s official

Nå kan jeg endelig fortelle dere den egentlige grunnen til at jeg var i Oslo i sommer. Benjamin Christensen og Martin Norum skal nemlig skrive en bok om styrketrenining for jenter, og de ville ha meg som modell.

Denne jenta var jo ikke vond å be, så uten å tenke så mye over saken sa jeg selvsagt ja.

photo

I dag ble det annonsert at boken er på vei, så nå sitter jeg her da, både målløs, stolt, kry og litt redd på samme tid.

Ikke nok med at jeg bretter ut hele livet mitt for de som måtte finne veien til ingerindubai.com, nå kommer altså trynet mitt til å være i en hel bok. En bok som kommer til å selges i vanlige bokbutikker, synlig for folk som ikke leser blogger (dersom det forsatt finnes slike mennesker..) What? Jeg?!

Nå i ettertid skal jeg ikke legge skjul på at jeg angrer litt på at jeg ikke tok forberedelsene til photoshooten litt mer seriøst. F.eks fått noen til å hjelpe meg med hår og sminke, og ikke minst tatt en uke eller 4 med litt mindre sjokolade slik at formen hadde vært bedre. Selv om jeg ikke er fan av dietter burde jeg jo faktisk vurdert det. Men men, gjort er gjort og jeg får vel heller være glad for at Martin og Benjamin valgte meg, og krysse fingre og tær for at bildene ser ok ut. Gutta har jo gitt uttrykk for at de er fornøyde, så jeg håper det ikke bare er noe de sier for å berolige undertegnede ;-)

Selve photoshooten var iallefall en helt super opplevelse. Forberedelsene gjort på forhånd av Martin og Benjamin, samt en kjempeflink og snill fotograf gjorde at hele dagen gikk som en lek. Jeg hadde lett gjort det om igjen om jeg fikk!

1185505_693357180693994_1228487572_n

Nå er jeg bare superspent på resultatet.
Boken skal være klar i januar 2014, men kan forhåndsbestilles før jul- I’ll keep you posted :-)

Ha en fin dag så lenge,
snaiks!

21 kommentarer om “It’s official

 1. Takk Gud for at du ikke gjorde noen mer seriøse forberedelser til den Fotoshooten! Vet ikke om jeg kjenner noen som er mer naturlig flott, enn det du er! Sunnheten du utstråler, er mye mer verdt en et glatt, syltynt image! Tenk heller på at du representerer en fornuftig, og sunn livsstil, og at flere kan føle at det er oppnåelig :) Takk!
  PS: skal HA den boken :)

  Klem, Marianne

 2. Jeg er også glad for at du gikk for en naturlig look. Du inspirerer TUSENMILLIONER ganger mer enn styla fitnessbabes!

  Gleder meg til å lese boken, og se på bilder ;)

 3. Fantastisk! Det glede meg å vita at det komme en hel bok med deg- et sunt, ekte og sterkt forbilde som e en så sinnsykt bra motvekt til alt hysteriet som fins mht til trening og kropp. Klapp på skulderen og respekt! Du betyr mer enn du ane for vanvittig mange. Mmmmmmmwaaaaah <3

 4. Jeg slenger meg på Marianne her og sier i tillegg;du er rå flott og jeg vil heller se deg i en bok enn fitness damer!!du ruuuler gaten!;)

 5. Gratulerer så masse – for ein god nyhet for oss som blir inspirert og motivert av deg i hverdagen :D kan tenke meg at du ser smashing ut og at det blir mye råd/tips/triks å hente fra den boka! Blir eit must-have i bokhylla! Hipp hipp for deg :D

  1. Jeg tror uten tvil at den boka blir ett bra hjelpemiddel for jenter flest! Benjamin og Martin er kjempeflinke, og jeg vet jo hvilke øvelser som kommer, så det er bare å glede seg :-)

 6. Jeg gjør som mange før, og slenger meg på med Marianne sitt utsagn! Du er en kjempeinspirasjon, og viser at selv om man er litt (veldig?) glad i sjokolade så kan man oppnå masse styrkemessig – og i tillegg ha en sunn og flott kropp!:D

  Du er så stor inspirasjon, at denne boka tror jeg jeg må ha i samlingen :D

 7. Tilbaketråkk: Boka mi | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s