Crossfit Utmost WOD- by Henrik Gjeruldsen

Jeg kunne jo ikke dra fra Crossfit Utmost idag uten å trene en crossfit-økt, så jeg ringte Henrik, aka Syrekongen, og ba ham gi meg en bra økt. Hva som slo meg akkurat der vet jeg ikke, for hvem ved sine fulle fem legger treningen sin i hendene på den der mannen?!

For å si det sånn, jeg angret i det jeg hadde lagt på telefonen, og fikk vondt i øynene av å lese økten som kom etter på sms:

3 runder av:
300 m ro
30 hand-release push up
30 pullup
30 wall balls
30 KB swings @ 24 kg
30 gående utfall med 43 kg på ryggen

Æsj.
Greia er jo i tillegg den at jeg ikke kan være 100% fornøyd med egen innsats heller. Utmost sin jentetrener joina, men jeg ble ikke pushet så mye som jeg skulle ønske. Og på en slik hat-økt må jeg enten ha noen å jage, eller noen som puster meg i nakken for å virkelig sette inn det ekstra giret.

photo

photo copy

Men hallo, jeg hadde jo tenkt å ta treningsfri idag så en liten bonustrening er vel ikke å forakte- så får det heller bli treningsfri imorgen. … det er jo ikke som om jeg har noe valg. Morgendagen er jo så fullpakket at jeg knapt kommer til å få tid til å spise!!!

Så, derfor bør jeg iallefall komme meg i seng så jeg ikke er trøtt i tillegg ;-)
Laters!

6 kommentarer om “Crossfit Utmost WOD- by Henrik Gjeruldsen

  1. Du er utrolig sprek! Jeg blir stadig imponert over hva du gjør.
    Skulle ønske jeg kunne få til noe i nærheten av det du klarer ;-).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s