En halvtime her og en halvtime der

2 kanselleringer på én dag- er det meg det er noe galt med eller?!

En av mine kveldskunder ble sittende fast på parkeringen på ett kjøpesenter da batteriet på bilen hennes sluttet å fungere, så da ble det enda en bonustrening på meg idag gitt! Jeg hadde jo i utgangspunktet tenkt til å trene styrke idag, men det ble (som vanlig) utsatt litt for lenge slik at jeg egentlig ikke trodde at jeg skulle rekke det. Meeeen så kom denne kanselleringen da, og dermed hadde jeg liksom ikke noe valg. Å stirre mer inn i dataskjermen var iallefall ikke noe alternativ!

Jeg sløste selvsagt bort litt tid på vasing og «oppvarming», og fikk ikke tid til mer enn en halvtimes trening før dagens siste kunde kom, men Gud i halmen jeg skal love at 3 runder av følgende var nok:

20 utfall bakover @ 55kg
10 push press @ 45kg
20 knebøy @ 65kg
10 chins

Nå er jeg klar for sengen, og jeg må sove ALENE!!! :'(
Ian sitt fly ble forsinket, og han kommer hjem i morgen tidlig istedet for ikveld. Blæh! Nå vil jeg ha den kjekke mannen min hjem altså!!! Enough is enough!

I’m signing out,
laters

8 kommentarer om “En halvtime her og en halvtime der

 1. Det så ut som ei tøff økt :-) jeg lurte på om du ikke en dag kunne lagt en slags innlegg som viser teknikker på de ulike øvelsene du bruker og tips og triks?

 2. Hei:) Du er så rå!!
  Jeg har skrevet en mail til deg, men usikker på om du har mottaget den da jeg sendte den fra min Iphone.
  Jeg lurte på hvordan det er å komme å trene til dere, hva det koster osv, skal man bestille ? For reiser til Dubai med min kjæreste på lørdag for å besøke hans bror, som faktisk bor i den gule og grønne bygningen som du ser fra ditt «squate sted» :P

  1. Hmmmm.. Har ikke fått noe- sendte du på inger@shpdubai.com?

   Vi selger jo egentlig blokker med PT-timer på enten 10, 20 eller 40 klipp, men jeg kan jo absolutt selge frittstående timer dersom du ønsker å bare komme inn en gang eller to mens du er på ferie.

   Vi tar 500dhs per time.

   Let me know :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s