Cardioqueen

Jeg fikk kundekansellering i morges også jeg (ja, det var samme kunde som vanlig, og ja, jeg tar betalt likevel). Men for en gangs skyld sa han ifra kvelden før istedet for å sende melding klokken 7 samme morgen. Så når jeg egentlig kunne sove til klokken 9, hvorfor våknet jeg halv 8 lysten på en løpetur?

Var det fordi jeg var uthvilt?
…ja, kanskje det faktisk

Var det fordi jeg hadde havregrøt til middag i går og våknet da kroppen var ferdig å fordøye den?
…litt for mye info eller?

Eller var det fordi IAN KOMMER HJEM IKVELD at jeg bobler over med energi?
I think all of the above :-D

photo

Jeg har iallefall nettopp komt inn fra en kjapp halvtime i løpeskoene. Den kunne strengt tatt vært en hel time dersom jeg hadde skippet kaffekopp nummer to og hårvasken etter løping, men bonustrening er bonustrening om det er 30 eller 60 minutt, er det ikke?

Nå må jeg hoppe i dusjen,
ønsker dere en topp start på uken!

PS! Jeg skal ikke bli cardioqueen altså, jeg har bare hatt litt mer lyst til å løpe de siste ukene- sånn er det vel å være gressenke tenker jeg ;-)

9 kommentarer om “Cardioqueen

 1. Hei Inger! Tenkte jeg skulle kjøpe noe treningsutstyr å hjemme sånn at jeg kan ta korte og greie økter de gangene det blir for omstendelig å komme seg på treningssenteret. Men hva skal jeg kjøpe? Kettelbells (en, to?) og trx? Hils Dubai fra meg, da!

  1. Oj, gøy! Hvordan trener du vanligvis da? For kanskje det ville vært lurt å kjøpe noe som minner om det du vanligvis bruker på gymmet? Sånn vekt-vis tenker jeg. Men en TRX og to, tre kettlebells kan man jo gjøre mye gøy med. Og en sånn pullupbar-ting til å ha i dørkarmen! :-D

 2. Trener ganske forskjellig, men har brukt en del TRX, kettelbells og noe vekter. Husker ikke hvilken vekt jeg har brukt. Har vel vært forskjellig ut fra hvilken øvelse jeg har gjort. Hmm, tror jeg bare må gå å kjenne på dem i butikken! Du kan hilse sola, Dubai Marina, stranda og vannshowet ved Dubai Mall ;)

  1. Oki. Jeg tror jeg ville gått for 8, 16 og 20/24 kg, og dersom budsjettet for innkjøpet ikke er ubegrenset ville jeg heller hatt flere ulike vekter enn to av hver. På mange av øvelsene man vanligvis hadde kjørt to vekter samtidig går det jo helt fint å bare bruke en!

   Spennende med hjemmegym da! Kos deg :-)

 3. Eller er det rett og slett fordi du har et driv som eg har vanskelig å forstå kor du hente t tider???:)Du ser jo berre heilt råe ut nå og med den innsatsen så unne eg deg d av heila mitt hjerta, men d må jo var lov å sei at eg e litt, bittelitt, OK SÅ GRÆVLA misunnelige hahah:) Keep up the good work:) Klem fra Lateguri som helst vil ligga i sofaen å eta sjokolade for tiå:)

 4. Hei! Jeg digger bloggen din! Finner så mye inspirasjon her og du ser jo helt fantastisk ut!
  Jeg lurer på om du tar på deg å lage kostplaner og hva det i så fall koster?

  Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s