#styrketreningforjenter

Dere husker forhåpentligvis at yours truly har lekt modell i den nye boken til Martin Norum og Benjamin Christensen? Vel, om dere ikke gjør det så forstår jeg godt altså- jeg fatter det jo knapt selv! Det er jo nesten flaks at jeg ikke bor i Norge lenger, for jeg tipper det hadde vært ganske så rart å sett mitt eget glis på fremsiden av en bok i en helt random bokbutikk liksom ;-)

Uansett, boka er straks klar og er nå lagt ut for forhåndssalg. Selv om jeg er sikker på at den kommer til å inneholde en del bilder som jeg helst ikke vil at noen skal se (jeg fikk jo ikke akkurat gjort min egen kvalitetssjekk ;-) ) så må jeg jo selvsagt oppfordre dere alle til å kjøpe ett eksemplar. Til deg selv, til naboen, eller til den stakkaren på gymmet som sliter ut cardiomaskinene for eksempel ;-) Forhåndsbestiller du nå får du boken i Januar- sjekk her for info.

Men- It gets better partypeople! For en liten fugl (les: Martin) hvisket nemlig i øret mitt at han og Benjamin kommer til å gi bort 3 bøker! Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av deg selv på trening, poste det på instagram med hæsjtaggen #styrketreningforjenter og så trekker Martin og Benjamin 3 heldige vinnere.

boka mi

Treningsselfies og book-giveaway? Sounds good to me!

Så tren, ta selfies og hæsjtagg i vei jenter, jeg gleder meg til å følge med på #styrketreningforjenter fremover iallefall- make me proud :-D

24 kommentarer om “#styrketreningforjenter

 1. Så moro, gleder meg til å se innholdet i boka :)
  Kanskje jeg prøver meg på en selfie og hashtag også.

  Snart helg på dere i ørkenen, enjoy :)

  Klem

 2. Gleder meg til å lese min første bok om styrketrening! Når både du og Martin Norum er involvert så må det liksom bli bra. Kan man tagge bilder fra trening som allerede ligger på insta?

 3. Jeei :-) Jeg har bestillt boken, og gleder meg til å lese!!
  Det blir nok skrevet om det i boken, men jeg spør deg her alikevel;

  Hva er passelig mengde mat for en jente som vil bli sterkere? Jeg blir bare forvirret av dette virrvarret med informasjon rundt omkring. Jeg har 2 intervalløkter i uken, 3-4 økter fullkroppstrening (60-70% av 1RM) Målet er å bli sterkere og fokuset er prestasjon, i håp om at det også skal vises på kroppen etterhvert ;)

  1. Hei! Så kult at du allerede har bestillt boken :-)

   Passelig mengde mat kommer jo helt an på høyde, vekt og aktivitetsnivå, men dersom målet er å bli sterkere og du kjører på med 3-4 styrkeøkter i uken tror jeg det viktigste du skal sørge for er at du spiser tilstrekkelig slik at du får igjen for all treningen du gjør.

   Jeg hjelper deg gjerne med oppsett av kostholdsprogram, men siden kostholdsrådgivning er en del av jobben min håper jeg at du forstår at det er noe jeg iallefall tar betalt for. Send meg en mail på inger@shpdubai.com dersom du er intressert :-)

   1. Tusen takk for svar :-) Skjønner selfølgelig at du tar betalt for slike tjenester. Mulig det tikker inn en mail ;-) Ha en strålende fin dag!!

 4. Hei. Først av alt vil jeg si at du har en kjempefin blogg. Jeg lurte på hva slags kosthold du vil anbefale til ei på nesten 30 som prøver å kvitte seg med over 20 kilo etter en graviditet. Jeg er veldig kostholdsforvirra, og føler at jeg har prøvd det meste. Og så har jeg et vanvittig søtsug hele tiden.

  1. Hei og takk!
   Hmm, du kan umulig ha prøvd alt, for da hadde du nok funnet en måte å spise på som funker for deg ;-) Men jeg forstår godt at du blir fovirret.

   Jeg kan foretell hit og dit om hva jeg synes du bør spise, men det viktigse er jo at du finner en måte som funker for deg. Prøv å tenk gjennom hva det er som gjør at du ikke føler en viss metode funker for deg; f.eks for mye/lite mat, for komplisert matlaging, du kjenner deg sulten eller sugen, eller kostholdet passer helt enkelt ikke inn i din hverdag. Søtsug er ofte ett tegn på at du enten spiser feil sammensatt mat, eller ikke spiser nok.

   Jeg hjelper deg gjerne, men siden kostholdsrådgivning er en del av jobben min håper jeg at du forstår at det er noe jeg iallefall tar betalt for. Send meg en mail på inger@shpdubai.com dersom du er intressert :-)

 5. Så flott omslag! Du ser fantastisk ut på alle bilder, så det er nok ikke noe å engste seg for. Gleder meg til å lese den =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s