#mantagervadmanhaver

4 dager inn i 2014 og jeg kan oppsummere med at året har vært helt ok på treningsfronten så langt. Tatt i betraktning at vi fortsatt er på ferie that is. Med unntak av dagen derpå 1. nyttårsdag har jeg gjennomført 4 treningsøkter, og selv om de verken har vært ekstremt tunge eller lange, må jeg jo si meg fornøyd med innsatsen.

Dagens økt derimot ble faktisk både lang (iallefall til morgentrening å være) og svært tung da vi fant ut at det er mulig å vende på hotellgymmets benkpresstativ slik at det kan brukes til bl.a. KNEBØY!

Fy. Søren. Så. Digg.

Jeg kjørte 4 runder av:
20 utfall bakover @ 60 kg
10 push press @ 50 kg
20 knebøy @ 70 kg

Og selv om jeg har vist dere omtrent samme økt før måtte jeg jo filme idag også- det lå jo tross alt en mann i bagrunnen og gjorde pullovers til magen med ca 2 kg- the world needs to know ;-)

Foruten en relativt bra treningsøkt har jeg idag også fått fikset neglene mine for under hundrelappen, og vært hos tannlegen (!) for omtrent samme pris. Og nå er jeg så trøtt at det svir i øynene, så jeg satser på å stupe i seng om ikke lenge.

Ha en fin lørdagskveld,
snaiks :-)

15 kommentarer om “#mantagervadmanhaver

  1. Haha. Måtte se filmen to ganger. En for å se på deg og en for å se på den fantastiske innsatsen til han bak. Priceless!!! :-D

  2. Det er alltid en fryd (og motivasjon!) å se dine videoer Inger, men denne gangen var det han bak som stjal min oppmerksomhet. HAHAHA, åh jeg dauer! Han må jo ha følt litt på sine 2 kg sammenliknet med dine 50-60kg?

  3. Haha hive meg på dei andre to øve her…hadde meir enn nok med å betrakte mannen i bakgrunnen, men du va liiiitt flinke du og:) Godt nyttår fine Inger:) Savne deg, savne shp og savne Dubai! Hils Ian:)

  4. Haha, ler meg ihjel av mannen bak deg, han tror jo han er super sterk! haha, han får nok store muskler av det der, hihi ;) Fikk shapeup i posten før helga, utrolig flott artikkel Inger! Flinka :) Du inspirerer til tusen :) jernkvinnen ;)

  5. Nå fikk jeg endelig lest intervjuet med deg i ShapeUp! For noen fantastiske bilder. Du er rett og slett bare rålekker.
    Og jeg digger at du spiser normal mat, og ikke minst sjokolade. Da er det håp for oss andre vanlig dødelige også ;-) Eg lige deg!

  6. Elsker bloggen din og intervjuet ditt i ShapeUp! Du er helt rå og en super motivasjon! Prøvde meg nettopp på en økt du hadde lagt ut (tilpasset meg så klart). ELSKER vekter!! Det kjipeste med å gå på studio er at det ikke finnes en eneste jente som trener tungt og rått. Det er jo DET som er gøy og inspirerende! Så, jeg har funnet ut at bare ved å kikke litt innom her før trening blir jeg supergira på å ta i ekstra på trening. Hurra for deg! :) Og hurra for mine superøkter fremover hehe! Styrke<3 Hilsen ei som ble litt euforisk etter trening hehe…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s