TRENINGSDAGBOK UKE 2

Mandag 6. januar
Treningsfri

Tirsdag 7. januar
Treningsfri

Onsdag 8. januar
3 runder av:
10 markløft @ 90kg
10 push press @ 50kg
10 knebøy @ 70kg
10 nøytrale pullups
10 dips
10 foroverlente ro @ 40kg

Torsdag 9. januar
2 (!) runder av:
20 utfall bakover @ 60kg
10 push press @ 50kg
20 knebøy @ 70kg
10 chins

Fredag 10. januar
10 stk 30/30 sek intervaller @ 18 km/t, 2% stigning
(ff)

Lørdag 11. januar
10 stk 30/30 sek intervaller @ 18-18,5 km/t, 2% stigning

Søndag 12. januar
6 min amrap burpee

12 skulderpress
4 nøytrale pullup
12 incline bench press
4 seated row
12 DB bench press narrow
4 1-arm DB row

4 skulderpress
12 nøytrale pullup
4 incline bench press
12 seated row
4 DB bench press narrow
12 1-arm DB row

keep-calm-and-keep-training

13 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 2

 1. God morgen solstråle,

  Håper du har fått en fin start på året! Sitter med shape-up i hånda (det første og eneste bladet jeg kjøpte i 2013 – jeg har riktig nok fortsatt ikke åpnet det) og en kopp kaffe og smiler av ditt blide vesen! Gleder meg til jeg får boken av Martin, Benjamin og deg hjem jeg også – Blir baluba og knall kropp av sånt! ;-)

  Nå skulle jeg egentlig bare inn her og stjele en økt som nok fikk pulsen min til å gå i 170 (og jammen fant jeg opptil flere som hørtes jævlige ut) – joggingen utgikk nemlig pent da gradestokken viser -11..

  Ps! Du må bytte sånn ‘banner-sak’ på siden her – du er jo faktisk finalist i Vixen awards ;-) Flinka!

  Håper du og Ian har det knallbra! Det ser sånn ut :-D

  Stor klem Elizabeth

  1. Hei søta!

   Hehe, håper du fikk deg en bra økt! Hyggelig å lese at du bruker bloggen på den måten ;-)

   Ja fy søren, finalist der til og med selveste Suzanne Svanevik ble danket ut! Jeg tar av meg hatten ;-)

   Har det topp! Når finner du veien til Dubai?

 2. Hehe, skjønner, jeg tenkte mer på hva du mener OM de to forskjellige intervalløktene..hvilken du liker best og hvorfor, hvilken du vil anbefale og hvorfor? ;)

  1. Aha, vel de er jo begge under kategorien kort-intervaller, iallefall i min verden, så om det er så mye å si OM de to forskjellige vet jeg ikke.. Jeg vil jo anbefale begge! Forskjellen er vel at man kan løpe litt raskere når man gjør 30/30 intervaller enn når man løper i 45 sekund med bare 15 sekund pause. 30/30 synes jeg derimot er lettere å motivere seg til nettopp pga den litt lengre pausen.

   Vanligvis gjør jeg alltid 30/30 intervaller, men tredemøllen jeg løp på i Vietnam var for treig, så da gjorde jeg det tyngre ved å løpe lengre og gi meg selv kortere pause.

  1. Jeg gjør svært lite oppvarming når jeg løper. Oftest gjøres de når jeg har dårlig tid, så det er mest at jeg småjogger i to minutt før jeg skrur opp hastigheten og håper på det beste ;-) Intervallene hadde nok blitt mindre slitsomme om jeg tok meg tid til en skikkelig oppvarming, så kanskje jeg burde bli flinkere på det..

   Når jeg trener styrke gjør jeg som regel litt dynamisk oppvarming før jeg jobber meg opp til arbeidsvekt på respektive øvelse. Se her for video av min standard oppvarming med pinne :-)

 3. Hei! For en fantatsik blogg du har :) leste nettopp ShapUp og bare måtte inn for å skjekke ut bloggen din! Nå for tiden kombinerer jeg styrke med gerilja-intervaller dvs 20/10 og jeg lurte på hva du mener om denne formen for intervall? Takker for svar! Håper du får en fin dag videre :D

  1. Hei og takk :-)

   Jeg liker godt 20/10 sekunders intervaller, men bruker det som regel bare på løping og romaskinen. F.eks 10 stk 20/10 intervaller på mølla synes jeg er en topp avslutning dersom jeg har litt mer å gi i slutten av en økt.

   Jeg kaller det Tabata-intervaller jeg da, Gerilja, hvor kommer det fra?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s