Helt rett

Dere vet den gode følelsen man får etter en vellykket treningsøkt? Den følelsen som gjør at man føler seg uovervinnelig og endorfinene bare bruser i blodet?

Vel, den har vært ganske fraværende hos meg i det siste. Den lille forkjølelsen jeg pådro meg etter Vietnam har gjort at pulsen min stiger bare jeg kikker inn i gymmet, og økten igår gikk så dårlig at jeg ikke blogget om den engang liksom. Så feig er jeg.

Men idaaaaaaaag! Åh, jeg hadde seriøst lyst til å bryte ut i sang slik de gjør i Disney filmer etter første sett med knebøy! Det bare føltes så rett :-D

Jeg gjorde:
A1) knebøy: 8/80kg- 6/85kg- 6/85kg- 6/85kg- 6/85kg
A2) strikt press: 10/30kg -6/35kg -6/35kg -5/35kg -9/30 kg
B1) bulg. splitt: 8+8/60kg- 8+8/60kg- 8+8/60kg- 8+8/60kg
B2) KB arnold press: 10/2x12kg- 10/2x12kg- 10/2x12kg- 10/2x12kg

Så glad var jeg, at jeg etter økten måtte spørre en fremmed hobbit om han ville joine meg på en selfie:

20140114-100454 pm.jpg

Jeg bare kødder. Mannen på bildet er verken fremmed eller hobbit. Det er bare Keith, en fyr som jobber hos oss.

Men jeg var glad altså ;-)

Ha en fin tirsdagskveld,
I’m signing out!

9 kommentarer om “Helt rett

 1. Kjøpte Shape-up igår og så huska jeg plutselig at jeg hadde bladd i boka om styrketrening for jenter helt tilfeldig i en bokhandel for noen dager siden.. Rart hvordan man plutselig blir obs på noen og så ser man de overalt! Ville bare si at jeg liker bloggen din og jesus, du er så pen og har en utrolig flott kropp! HIlsen Ingrid

  1. Hehe, så kult da! Jeg har det sånn om jeg hører ett nytt ord for første gang; plutselig hører man jo ordet overalt!

   Tusen takk for fine ord Ingrid :-)

   Ønsker deg en fin dag :-)

  1. Hei!
   Push press gjøres ved at man først gjør en liten dipp i knærne, og så på en måte «hopper opp» stangen. Man får altså litt hjelp fra underkroppen til å presse stanga opp ved at man setter mer fart på bevegelsen. Mens på en strikt press er det ingen bevegelse eller hjelp fra beina.

   Sikkert tidenes dårligste forklaring, men kanskje det hjelper om du googler det eller søker på youtube?

 2. Så utrolig bra! :-D u go girl! jeg lurer på en ting. Jeg trener RYP-fullkroppsprogrammet (maksimal muskelmasse) tre ganger i uken. Helt normale øvelser med frivekter og på maskiner. Jeg føler at jeg har lyst til å trene styrke flere ganger i uken enn tre. Kan jeg f.eks i morgen trene rumpe, armer og lår, men andre øvelser f.eks kun kroppsvekt, selv om jeg trente de samme musklene i dag? Altså, er det mulig å trene de samme musklene to dager på rad (men med forskjellig program og øvelser), eller vil det hemme restitusjonen slik at musklene ikke får tid til å vokse. Vil gjerne fortsette å trene det RYP-fullkroppsprogrammet, er ikke så interessert i split.

 3. I går kom boken i posten!! VELDIG kjekk lesning og for noen fine bilder :) Smiler du så mye når du trener til vanlig også? :p

  Kjekt at treningen din var full av endorfiner og disneysanger. Disneyøkter er de beste øktene :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s