Jeg og Jenny Skavlan liksom

I morgen er det jammen finale i Vixen Award dere, og som nevnt klarte denne frøkna å klore til seg en finaleplass. Hvem hadde trodd at undertegnede, Liva Aarre, Maren Erdvik, Silje Mariela og to sprekfiser skulle klare å danke ut selveste Suzanne Svanevik for eksempel?! Jeg vet ikke med dere, men jeg så den iallefall ikke komme ;-)

Så når jeg fikk invitasjon til finalefesten der det finnes sjangs for å få treffe på f.eks Jenny Skavlan (!) er det jo kjipt å måtte takke nei. Dubai- Oslo ble litt langt og dyrt for en helg helt enkelt, men søren ass, det hadde jo vært så kult å få være med!

Så, det ser ut til at jeg og Jenny får prate om våre karrierer som fremsidepiker for Shape-Up ved en annen anledning helt enkelt ;-)

jenny 2

Og når det gjelder vinneren under kategorien «Årets Treningsblogg» har jeg trua på Maren Erdvik. Se på henne da! Smilet går jo nesten rundt på dama :-D Spennende blir det uansett!

Her i gården skal det straks nytes mer kaffe før jeg skal se om de støle lårene mine tillater noen form for trenings ;-)

Ha en fin dag!
Snaiks

12 kommentarer om “Jeg og Jenny Skavlan liksom

 1. Jeg synes nominasjonen av deg er helt på sin plass! Du er blitt veldig «kjent» i Norge om jeg kan si det sånn..:) Alle jenter som trener vet hvem du er, og de menneskene jeg møter på min vei er super begeistret for deg:) Du er en inspirasjon! Heier på deg!

 2. Vel… vi lesere setter jo pris på at man oppdaterer bloggen sin en gang i uken i det minste så jeg så den komme….. hehe

 3. Krysser fingrene mine for deg! Vel fortjent – en fantastisk blogg! Stå på videre Inger! Jeg koser meg med boken Styrketrening for jenter – DIGGER! Hilsen Camilla (@snuppa32)

   1. Jaaaa jeg vant den! Tenk å være så heldig :) har begynt å lese den og digger den allerede. Masse å lære og ikke minst sykt mye inspirasjon :)

 4. Skulle ønske du hadde vært med i Oslo jeg Inger! Skal prøve å snike til meg noen selfies med Jenny, fotballfrue & resten av gjengen! og drikke litt vin for deg. :) Blir nok litt smårart å være der, men håper det blir bra! Masse lykke til, har en følelse av at den seieren blir din! :)

  1. Åh, takk for trua kjære, men Silje Mariela var en verdig vinner vil jeg påstå :-)

   Du er heldig som fikk dra, og elsket kjolen din :-) :-)

   Ha en fin dag søta, stor klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s