TRENINGSDAGBOK UKE 6

Mandag 3. februar
20 min elipsemaskin (!)

8 stk 20/10 sek intervaller @ 18-18.5 km/t, 2% stigning
(ff)

Tirsdag 4. februar
Treningsfri

Onsdag 5. februar
12 stk 30/30 sek intervaller @ 18-18.5 km/t, 2% stigning
(ff)

Torsdag 6. februar
A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg
A2) 5 x 5 strikte press @ 35kg
B1) 4 x 8+8 bulgarsk splitt @ 60kg
B2) 4 x 10 sittende KB Arnold press @ 2 x 12kg
C1) 2 x 10 glute-ham-raise
C2) 2 x 10 omvendt situp i GHD’en
(ff)

Fredag 7. februar
50 min løping
(ff)

Lørdag 8. februar
15 min «fartslek» med Ian (dvs jeg prøver å holde kapp med ham i 10 min, etterfulgt at 5 min spurt-intervaller)

Søndag 9. februar
Treningsfri

photo

4 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 6

 1. Hello Sunshine! :)

  Jeg lurer på hva som er forskjell på frontbøy og vanlig knebøy med stangen bak. Jeg er mye svakere i frontbøy!

  Også har jeg lyst til å begynne å trene overhead squats, men jeg klarer ikke med bare «kosteskaft» en gang.. Er det mobiliteten som stopper meg?

  K

  1. Halla!

   Hovedforskjellen mellom fronbøy og vanlig knebøy er tyngdepunktet som forandres av stangens plassering. Knebøy aktiverer mer rumpe, mens frontbøy aktiverer mer fremside lår.

   Frontbøyen stiller større krav til stabilitet og styrke i brystryggen for å holde oppe stangen, som kan gjøre at du føler den er tyngre. Men rent generelt er det vanligere å være sterkere med stangen bak enn foran altså, så du er ikke alene om å føle det slik ;-)

   Overhead squat er en øvelse som stiller store krav til mobilitet ja, så det er mest sannsynlig den.

 2. Hei!

  Hvordan utdannet du deg til personlig trener? Gjorde du det i Dubai eller hjemme I Norge? Har søkt litt rundt og sett at Dubai er et av utlandene som tilbyr PT-utdannelse og lurte derfor på om du har noen erfaringer å dele :D?

  1. Hei!
   Jeg tok min PT-utdannelse gjennom AFPT i Norge. De har også arrangert intensivkurs i Dubai, men foreløbig er det ikke planlagt noen gjentagelse av det så vidt jeg vet. Men jeg kan absolutt anbefale AFPT! Let me know om du har en PT i magen- jeg får nemlig lov til å gi bort rabattkode for studietilbudene til AFPT :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s