Too little too late..?

Jajaja, jeg vet, nå har den nye utgaven av Shape Up kommet og mine glorydays som forsidepike er over. Men, om bladet «mitt» erstattes med ett annet i butikkhyllene og dere for lengst har gått lei mitt noe stive smil og awkwarde håndposisjon på forsiden, så er dette noe jeg kommer til å leve leeeeeeeenge på. Jeg har jo for pokker vært på fremsiden av ett blad jo- ooog på flere av sidene inni!

Og selv om challengen er over kan det jo være flere som meg som liksom ikke kom helt igang med den, og det er jo aldri for sent er det vel? Så om det skulle være noen som vil prøve #shapeupchallenge, men er litt usikker på hvordan, så kan dere sjekke min lille «show and tell» i videoen her:

Og siden jeg slurvet litt med å forklare antall reps og sett slenger jeg opp den infoen her:

ØKT A:
A1) 4 x 6 push up
A2) 4 x 6-8 omvendt roing i slynge eller stang
B1) 3 x 10-20 sep hold hver side av Palloff press
B2) 3 x 6 omvendt franskpress med slynge
B3) 3 x 12 foroverlent sidehev med strikk

Finisher: utfalls-tabata: 20/10 sek intervaller med utfall bakover

ØKT B:
A1) 3 x 6-12 bulgarsk splitbøy
A2) 3 x max hold med stir the pot
B1) 3 x 10-12 liggende lårcurl med ball
B2) 3 x 30 sek farmers walk
B3) 3 x 10-12 hip thrust

Finisher: 4 runder av: 12-15 goblet squat, 10 push ups, 100m ro/løp

Øktene er jo som nevnt tidligere tilrettelagt for å kunne gjøres hjemme, så har du en fitnessball og en TRX eller slynge er det bare å kjøre på :-D

Masse lykke til!

8 kommentarer om “Too little too late..?

  1. Etter å ha vært treningsfri i en laaaang periode grunnet redsel for mer skade i kneet etter påkjørsel, må jeg virkelig si at du motiverer meg til å starte igjen!! Tok opp shape-up bladet her for en uke siden, og der var du! Gikk rett inn på bloggen din, og det oset med energi!
    Tusen takk for at du fikk meg til å begynne igjen med det jeg elsker! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s