I’m not strong for a girl, I’m just strong

Okei, vanligvis synes jeg sånne utsagn er litt kleine, men idag var det lov ass! Knebøyene føltes nemlig så BRA! Jeg gjorde 5 x 5 i knebøy bak med 90 kg, noe jeg ikke har våget meg på på en stund. Men etter å ha gjort 3 økter med tunge 3’ere kjente jeg at det var dags, og åh så bra det gikk! Ingen juks med dybden i frykt av å ikke klare å reise seg igjen, og jeg var heller ikke nære på å omkomme av redsel ved hvert sett. Jeg tror seriøst det kom rosa enhjørninger ut av ørene mine mens jeg holdt på :-D

photo

Den strikte pressen min derimot er føkkings tragisk, men det gadd jeg faktisk ikke bry meg om idag- jeg har jo iallefall tatt tak i problemet, har jeg ikke? :-P

Dette er hva jeg gjorde:
A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg
A2) 5 x 5 strikte press @ 35kg
B1) 4 x 8+8 bulgarsk splitt @ 60kg
B2) 4 x 10 sittende KB Arnold press @ 2 x 12kg
C1) 2 x 10 glute-ham-raise
C2) 2 x 10 omvendt situp i GHD’en

Nå venter siste kunde før det blir middag med Henrik og hans fantastisk søte søster som er på besøk fra Norge denne uken.

Ha en fortsatt topp torsdag, jeg tjuvstarter som vanlig og sier god helg allerede :-)
Snaiks!

10 kommentarer om “I’m not strong for a girl, I’m just strong

  1. Gratulerer!! Fantastisk :-D
    Når jeg blir stor skal jeg bli like sterk som Inger. (jeg tror vi er like gamle, men pyttsann)

    God helg :)

  2. Jeg vil også være så sterk i bena!!!! Sukk. En vakker dag. Synes det er mektig imponerende med jenter som er skikkelig sterke i knebøy, frontbøy og markløft. Ikke like imponerende med de som ligger på omtrent det samme i knebøy som i benkpress (noe jeg selv lenge har gjort – heldigvis ikke nå lenger – og vet mange andre gjør), hohohoho. Jaja, alle er vel født med sine styrker og svakheter.:(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s