#shapeupchallenge

Ladies!
Jeg vet flere av dere har kjøpt bladet med yours truly på fremsiden, jeg har nemlig mengder av tags på Instagram som kan bekrefte dette, men nå lurer jeg på om dere har gjort selve challengen som er inni bladet?

Challengen bestod av to treningsøkter som Martin Norum har laget, og utfordringen var at man skulle følge dette opplegget i en måned for å se om man ble sterkere av det. En av grunnene til at øktene ser ut som de gjør er at man skulle kunne gjøre dem uten å ha tilgang til all verdens av treningsutstyr. Med andre ord finnes det jo egentlig ingen unnskyldning for å ikke ha gjort øktene, eller?

Vel, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har testet selv. Økt A gjorde jeg på hotellet i Stockholm, én gang, og økt B har jeg ikke testet enda. Grunnen til dette er delvis at jeg fikk tak på bladet ganske seint, og delvis for at jeg ikke er flink til å følge planer helt enkelt. Jeg er jo som dere antagelig allerede vet ganske flink til å ta treningen på sparken og å trene det jeg ønsker der og da.

Så, det var mine unnskyldninger ;-) Har dere noen, eller har dere vært flinke og faktisk følgt opplegget?

photo 1

photo 2

Dersom dere har lyst til å teste, men ikke har bladet, så er altså øktene som følger:

ØKT A:
A1) 4 x 6 push up
A2) 4 x 6-8 omvendt roing i slynge eller stang
B1) 3 x 10-20 sep hold hver side av Palloff press
B2) 3 x 6 omvendt franskpress med slynge
B3) 3 x 12 foroverlent sidehev med strikk

Finisher: utfalls-tabata: 20/10 sek intervaller med utfall bakover

ØKT B:
A1) 3 x 6-12 bulgarsk splitbøy
A2) 3 x max hold med stir the pot
B1) 3 x 10-12 liggende lårcurl med ball
B2) 3 x 30 sek farmers walk
B3) 3 x 10-12 hip thrust

Finisher: 4 runder av: 12-15 goblet squat, 10 push ups, 100m ro/løp

Hva venter dere på? Denne jenta skal iallefall trene styrke idag! Gleder meg!!! :-D

4 kommentarer om “#shapeupchallenge

  1. Du har faktisk lagt ved siden av «sofaplassen» min hoppende glad i noen uker allerede..hihi.. og jeg skal innrømme at jeg ble grådig lysten på å teste ut programmet. Men jeg er litt som deg.. planlegger uke for uke, litt på spraket.. også hender det at jeg må gjøre om fordi jeg plutselig fikk veldig lyst til å trene bein i stedet for armer, eller fordi solen skinte og det ble en løpetur i stedet for styrke. MEN.. jeg skal teste! Kanskje det kan bli challengen for mars? Jeg skal iallefall gi tilbakemelding når det skjer!
    Utrolig bra artikkel om deg og ikke minst ett godt treningsprogram som absolutt virker overkommerlig både for utrente, middels trente og godt trente!

  2. Har fulgt programmet i snart tre uker, trengte sårt forandring og dette programmet traff midt i blinken! Synes underkroppsøkta er best/værst da, så den må du teste ; )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s