Wod 14.1

Nå er Crossfit Open igang igjen, og selv om jeg har forklart hva det går ut på både i 2012 og 2013 nevner jeg litt likevel slik at alle klarer å henge med ;-)

Målet med Crossfit Games er å finne the «Fittest on Earth». Vel, det er mye mulig at denne konkurransen ikke kan brukes til å bestemme akkurat det da sånn egentlig, men det er jo en gøy konkurranse likevel.

Mye av det som gjør det så gøy er at alle som vil kan delta. Det eneste som kreves er at man registrerer seg, betaler en liten slant, og har mulighet til å utføre de aktuelle WOD’ene under oppsyn av en dommer. Eventuelt kan man filme det. Og så må man jo selvfølgelig registrere scoren sin i tid.

The Open er første del av 3 stadier og fungerer som en kvalifiseringsrunde til neste steg: Regionals. De beste fra Regional går deretter videre til selve The Games. The Open strekker seg over 5 uker, der det hver uke annonseres en ny WOD som skal gjennomføres. Man har 4 dager på seg til å oppnå best mulig score på hver WOD, og man kan gjøre så mange forsøk man vil.

Første økt ble annonsert sist uke, og var som følger:
10 min til å gjøre så mange runder som mulig av 30 double unders og 15 power snatch med 25 kilos stang.

Jeg testet økten på søndag og fikk inn 7 runder og 23 double unders, altså 338 repetisjoner. Dette ble faktisk godt nok til å plassere meg som nr 4 i hele Asia. Det er bedre enn forventet, men sammenligner jeg med f.eks Europa ville samme score plassert meg på 110-ende plass, så jeg tror egentlig det forteller mer om hvor lavt nivået er i Asia enn om min prestasjon ;-)

Uansett, jeg er iallefall glad for å være ferdig med første økt og kjenner at jeg begynner å bli litt småspent på hva som blir neste ;-)

14 kommentarer om “Wod 14.1

 1. Hei! Først, takk for all treningsmotivasjon!! Du er en maskin! :)

  Har et lite spm litt sånn på kanten…lurer på hvordan det er å besøke Dubai i juli? Er det å anbefale? :)

  1. Bare hyggelig du ;-)

   I Juli er det hett! Men alt er levelig ;-) Har du mulighet ville jeg jo anbefale å oppleve Dubai på ett tidspunkt der det ikke er like varmt, men juli funker det også altså. Vi flykter ikke fra landet liksom!

 2. Wow, for en prestasjon! :O :D .. Jeg har alltid vært imponert av Crossfit, men aldri helt skjønt det. Ble helt matt her jeg sitter.. Du er et så utrolig godt forbilde Inger! :D

 3. Hei Inger :)
  Hva slags program bruker du for å legge ut video på WordPress ( og til redigering av video) ? Ser veldig praktisk ut ;P

  Lykke til videre på Open btw ;)

   1. Yes and no. Er påmeldt, men måtte stå over øktene til nå pga skader :/

    Du får gjerne stikke innom Crossfit Oslo og trene med oss neste gang du kommer nordover!

    Men du? Må du laste opp dine filmen på youtube først, for å kunne sette de inn i wordpess? :P Jeg skjønner visst ikke dette jeg…

   2. Huff, kjedelig med skader.. Håper du kommer deg raskt!

    Jeg vil absolutt trene på Crossfit Oslo! Var faktisk inom rett etter jeg gjorde photoshooten med Shape Up, men følte ikke for å trene med ca 1dl sminke i ansiktet ;-) Next time!

    Nei, laster direkte inn på wordpress, på samme måte som du laster opp bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s