Bli PT på nett

Husker dere at jeg tidligere fortalte at jeg fikk lov til å gi dere en rabattkode til å bruke på AFPT (Akademiet for Personlig Trening) sine utdannelser? Vel, det får jeg fortsatt lov til altså, men nå har jeg en enda bedre nyhet til dere:

AFPT lanserer nemlig nå en webbasert utdannelse der all teori foregår over nett. Det betyr at du kan studere når og hvor det passer deg; alt du trenger er tilgang til internett og en data, mac, mobil eller ipad til å se forelesningsfilmene på. Etter hvert tema vil du gå gjennom en multiplechoice test for å se om du er klar til å gå videre, og er det forsatt noe som er usikkert kan du gå tilbake og se hver forelsening på ny så mange ganger du vil.

PT-utdannelsen innebærer jo selvagt også noen praktiske deler, og den praktiske delen kan enten gjøres i Norge eller i utlandet, og ett av stedene er hos oss i DUBAI! :-D Sol, sommer og trening- kan det bli bedre? ;-)

Vel faktisk ja. For jeg får lov til å gi dere rabatt på dette kurset også. Rabattkoden gir dere 5% avslag på prisen, så send meg en mail på inger@shpdubai.com dersom du vil at jeg skal dele den med deg. Høres det intressant ut? Sjekk ut den lille teaser-filmen nedenfor, og her for mer info. Og spør meg gjerne om det er noe du lurer på så svarer jeg så godt jeg kan!

Ses vi i Dubai? :-D

14 kommentarer om “Bli PT på nett

 1. Som om noen skulle ha lest tankene mine…! Dette har jeg veldig lyst til!! :D Jeg har fulgt bloggen din siden du startet opp, og det hadde vært veldig gøy å ta den praktiske delen hos dere :D Jeg har et spørsmål: er dette et heltidsstudie?

  1. Supert!! Den web-baserte utdannelsen innebærer jo at du kan legge opp studiene som du selv ønsker, så du kan jo gjøre det til ett intensivt heltidsstudie om du ønsker. Men fagstoffet du skal igjennom gjøres vanligvis som deltidsstudie :-)

   1. Så bra! :) Jeg jobber som jurist og treningsinstruktør, men dette skal jeg få tid til ;) Vil en det nok, så klarer en det meste. Jeg har et sterkt ønske om å bli PT!

    Jeg følger med på bloggen din hver eneste dag. Du er til stor inspirasjon!! Du, i tillegg til Maren Erdvik (fitliving) og Camilla (snuppa32.com) har faktisk inspirert meg til å starte min egen blogg (i tillegg til etterspørsel fra venner, familie og mine spinning- og corebarkunder). Jeg håper at du vil titte innom. Jeg er i startfasen, men responsen har vært stor. Jeg såg faktisk at jeg var nr 139 på topplisten til blogg.no i går – det 24 timer etter at jeg opprettet bloggen ;) Jeg er også på facebook (Fitness-Kristine) og instagram (kristinehimleh). Stå på videre!! :)

   2. Absolutt! Det handler om prioriteringer :-)

    Kult at du har begynt å blogge! Lykke til med både den og PT-studier :-) Og ha en riktig god helg!

 2. hei! for det første så digger jeg deg og utstrålingen din:D for det andre så høres dette perfekt ut! jeg leste litt på nettsidene til afpt og forstår jeg det rett hvis den praktiske delen av kurset er i slutten av juni/begynnelsen av august? :)

 3. Hellu hellu Inger! Eg har lenge leita itte ein mulighet som ditta- og plutselig så ordna du da!:-D eg jobba 100%, så har føreløbig vanskelig med å reisa vekk meir enn 2-3 veke i slengen. Men eg kan ta den praktiske delen i norge ja? Ka kosta ditta og koss melde eg meg på?

  -Best regards Mona! 😅

  1. Supert! Du kan absolutt ta den praktiske delen i Norge ja, enten intensivt eller fordelt over flere helger.

   Send en mail til info@afpt.no så kan de svare deg på både spørsmål om pris og påmelding. Og ikke glem rabattkoden ;-)

 4. Wow. Dette har jeg lenge tenkt på, men flere ting som har sperret for min mulighet til å gjennomføre dette. Det virker jo helt fantastisk. Jeg var inne og klikket rundt på nettsidene til AFPT og nettstudier virkelig veldig bra.. Og hvor gull hadde det ikke verdt å kunne ta det praktiske i Dubai hos dere! :O :D ..
  Dette skal jeg virkelig i tenkeboksen med! :))

  Ha en fin helg Inger! :)

  1. Så bra! Ja jeg tror også nettstudiet vil passe mange som ikke har anledning til å gjøre PT-utdannelsen som vanlig. Håper du og tenkeboksen finner ut av noe smart da ;-)

   Håper du hadde en fin helg du også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s