AFPTs webutdannelse

Som jeg har nevnt tidligere tilbyr AFPT nå sin personlig trener utdannelse over nett. Denne (må jeg få tillegge meget praktiske) versjonen av utdannelsen ble lansert 1. april, men det betyr ikke at det er for sent å starte nå. Du kan studere når og hvor du vil, hvilket også betyr at du kan ha studiestart når du vil. Det eneste som er fastsatt er den praktiske delen. Den gjøres i intensiv form enten i Oslo i midten av juli eller september, i Dubai (hint, hint) i slutten av juli, i Spania i august eller i Tromsø i oktober.

Utdannelsen har akkurat samme pensum og forelesere som den tradisjonelle PT-utdannelsen, men i stedet for å sitte i en forelesningssal kan du altså se forelesningene når det passer deg best på PC, Mac, iPad eller mobil hjemme i din egen sofa (eller hvor ellers du måtte ønske). En stor fordel er at du kan repetere hver forelesning, eller deler av den, så mange ganger du ønsker.

Så folkens, påmeldingen skjer løpende, når du betaler påmeldingsavgiften er du i gang! Simple as that! Oooooog, tenker du å prøve deg på dette må jeg jo legge til at jeg får lov til å gi en rabattkode som gir deg 5% avslag på prisen ;-) Send meg en mail bare (inger@shpdubai.com), så fikser vi det!

2 kommentarer om “AFPTs webutdannelse

  1. Hei! Jeg vurderer sterkt å ta denne utdannelsen. Veldig greit å kunne ta alt det teoretiske på nettet! Sendte mail til AFPT, men kan ikke se at jeg har fått noe svar enda, så lurer på om du kan hjelpe meg :) Vet du hva som er forskjell på utdanningen man får gjennom AFPT og Active Education som også har kurs på nett? Jeg så på siden til AE at deres utdanning tilsvarte noen internasjonale sertifiseringer («Fitness instructor (EHFA level 3)» og «Personal trainer (EHFA level 4)» ) og lurer på om det er det samme med AFPT. Vet du om det er noen forskjell i omfang på kursene siden det er litt forskjell i pris? Var det noen spesiell grunn til at du valgte AFPT istedenfor andre som tilbyr PT utdanning?

    1. Hei!
      Jeg vet desverre ingenting om Active Education utdannelsen, men gjennom AFPT sin utdannelse blir du sertifisert Personal Trainer EHFA level 4.

      Jeg valgte AFPT hovedsakelig fordi det var gjennom AFPT Ian tok sin utdannelse, og derfor var det ett helt naturlig valg for meg :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s