Nyhet fra AFPT

Først skal jeg bare presisere at dette innlegget regnes som reklame. Jeg vil jo ikke at onkel politi (les: Forbrukerombudet) skal bli sinte på meg og tro at jeg prøver å lokke dere til å kjøpe ting mot at jeg får penger for det liksom. Og for dere som tror at jeg har solgt sjela mi til djevelen for å tjene noen kroner på denne bloggen min, så har jeg altså ikke det. Jeg har bare lyst til å fortelle dere om denne nyheten fra AFPT, helt enkelt fordi jeg tror det er en nyhet som mange av dere kommer til å like.

AFPT lanserer nå nemlig sin kostveilederutdannelse i web-versjon! Dere husker kanskje at jeg tidligere skrev om den web-baserte PT-utdannelsen? Vel, dette blir lignende opplegg, men siden utdannelsen ikke innebærer noen praktiske moment kan den gjøres 100% fra hvor som helst i landet. Studiene gjøres på egenhånd, der du leser deg opp på de 5 ulike modulene, gjør 3 hjemmeoppgaver, og en multiplechoice-test. Deretter kan du kalle den for kostholdsveileder. Utdannelsen passer perfekt for deg som allerede er PT eller jobber med helse, men også for deg som bare er interresert nok i trening og kosthold til å gidde å lese denne bloggen liksom ;-)

Jeg har selv tatt denne utdannelsen for leeeeeenge siden, og kjenner jeg AFPT rett har den nok bare blitt bedre med årene, så jeg kan jo ikke annet enn å anbefale den! Er det noe for deg? Isåfall kan du lese mer om utdannelsen her.

afpt_fb_logo

Som vanlig får jeg lov til å gi leserne mine en rabattkode som gir avslag i prisen, så om du ønsker den, send meg en mail på : inger@shpdubai.com

Snaiks!

7 kommentarer om “Nyhet fra AFPT

  1. Hei, kan du fortelle litt om hvordan hvordan periodisk faste fungerer? når man bør spise og hva man bør ha i seg rett etter trening?

    1. Hei! På siden http://www.leangains.com kan du lese mye bra om periodisk faste. Rett etter trening bør du fokusere på carbs og proteiner (og det gjelder jo ikke bare periodisk faste), det er når man spiser, og eventuelt antall måltider som er annerledes ved periodisk faste. Det vanlige er å faste i 14-16 timer, dvs om du spiser ditt siste måltid klokken 20.00, spiser du frokost ca rundt lunch neste dag. Type mat som spises er den samme som for alle som ønsker å spise sundt, men fordi du spiser gjennom færre timer av dagen, blir måltidene ofte større. Det er derfor jeg liker periodisk faste! Jeg liker å spise mye på en gang. Dessuten passer det bra rent praktisk da jeg slipper å forberede flere matbokser og måltider.

  2. Heihei! :)
    Ser dette er et gammelt innlegg.. Men jeg ser da litt på kostholdsveiledning, og lurer på om du vet noe om hvorfor AFPT har mye billigere tilbud på dette enn Active Education?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s