Let’s set things straight

Dere som følger meg på Instagram la kanskje merke til dette bildet som jeg postet igår:

photoabs

Vel, etter snart 2000 (!) likes kjente jeg at jeg måtte få gjøre én ting klart; bildet er altså gammelt, derav teksten «I don’t always have abs, and when I don’t, I’m glad I have old selfies to remember them by«. Det var egentlig bare ment som en spøk, men jeg fikk jo nesten dårlig samvittighet for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på bildet, fordi jeg altså (desverre???) ikke ser slik ut akkurat nå.

Når det er sagt har jeg heller ikke behov for å se slik ut (strengt tatt var nok ikke formen veldig bra, jeg var nok bare heldig med både brunfarge, vinkel og belysning), og jeg er nok litt for glad i sjokolade og gigantiske middager for å kunne oppnå en slik form året rundt. Jeg håper og tror jo også at de fleste av dere har forstått til nå at jeg har ett ganske avslappet forhold til kropp og mat. MEN like garantert som at bjørnen fiser i skogen, så har jeg én periode per måned der jeg føler meg som en flodhest i singlett og turkis joggebukse. Da blir det fort til at jeg ser tilbake på slike selfies og ønsker at jeg så annerledes ut. Jeg skal jo liksom være ett «sunt forbilde» som ikke bryr meg om slike ting, men jeg kan ikke noe for det. Jeg går opp 10 enheter i fettprosent over natta jeg, og tenker stygge ting om kroppen min som brev på posten én gang i måneden. Det bare er sånn tydeligvis. Og om noen ikke har forstått sammenhengen så er jeg altså i den delen av måneden nå.

Så, jeg vet ikke hvor jeg egentlig ville hen med dette innlegget (kanskje var det bare en unnskyldning for å kunne vise frem skrytebildet nok en gang), for jeg vet jo at det går over, men tenkte vel bare å få frem til dere at jeg har mine helt-normalt-for-å-være-jente-moments jeg også  ;-)

Nå er det uansett leggetid, så jeg får runde av. Søvn er jo viktig for å #blikvittdetusunnemagefettet som Else Nordfra sier, så jeg satser på at det gjør susen og hopper i loppekassen!

PS! Jeg har spist sjokolade både til lunch og middag idag, så dere trenger ikke være redde for at jeg skal go all fitness on your asses og begynne å spise proteinfluff og ispinner laget av Funlight-saft bare fordi jeg føler meg litt tjukk for øyeblikket. Ingen fare der altså! God natt :-)

30 kommentarer om “Let’s set things straight

 1. Jeg synes du er helt herlig :-) Trodde det var umulig å misforstå bildet du la på instagram, men.. Flott var det og jeg synes du ser veldig sunn og flott ut ellers. Det jeg beundrer mest er at du virker så blid og så sprudlende. Bra inspirasjon , til og med for slike som meg som er altfor gamle til å egentlig følge slike blogger. Men, noen ganger trenger jeg en dytt bak og da er bloggen din fin :-)

 2. Hei Inger :)
  Jeg og kjæresten planlegger å reise til Dubai i desember. Har du noen tips til hvor man bør bo (områder, hoteller..)?
  Og er det noen mulighet for å komme og trene hos dere?
  Setter veldig stor pris på svar!

  1. Hei Stine!
   Jeg har ingen eksakte hotell å anbefale, men ville valgt å bo i JBR eller Dubai Marina området for å være nære stranden :-) Dubai er jo en taxi-by, så egentlig funker alt, men jeg ville holdt meg unna områder som Deira og downtown, det er jo bare min personlige mening da, men det blir litt langt unna for meg ;-)

   Dere kan absolutt komme å trene hos oss! Send meg en mail på inger@shpdubai.com bare, så tar vi det derfra!

 3. inger jeg elsker deg, du er den herligste bloggeren jeg vet om der ute! Dagens høydepunkt når du har blogget :D og du ser sinnsykt bra ut, uansett abs eller ikke :)

 4. Fy fader du e digg altså! #nohomo

  Den flodhesten i blå singlet som besøker deg en gang i måneden må virkelig sjekke synet, for du ser smashing ut på alle bilder. Men litt godt å vite at du er «normal» i hodet du også ;-)

 5. At du er driiitsterk, morsom OG spiser sjokolade (og generelt ganske heit) er grunnen til at jeg liker deg! Så du må veldig gjerne fortsette med det.

 6. Dette er vel grunnen til at alle digger deg! Det virker som du er deg selv, gjør det DU synes er rikitg og jeg har aldri lagt merke til at noe av det du har verken postet av bilder eller skrevet, har virket tvilende.Dermed viser du at du har funnet en god kombo! Skryte har du all grunn til å gjøre, you work for it! Alle har sine dager, da selv en kvise bak øret kan bli verdens undergang. That`s just how humans are made! Dette ble ett rotete innlegg, forstå det dem som kan, i hvert fall deler av det! Med det ønsker jeg deg en strålende helg i Dubai. Må timene på stranden, treningssenteret, vennetreff, middags spising, sjokkis eting, og kjærestekos bli heeeeelt super!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s