Update

Jeg har ikke dævva altså, bare har ikke tid til å blogge lenger tydeligvis :-O

Jeg er nemlig for opptatt med å sole meg og å spise meg stappmett. Det er iallefall hva jeg har gjort idag. I hele 6 timer lå jeg, Ian, svigermor, mamma og pappa strekk ut på hver sin solseng på Atlantis. Da jeg kom hjem spiste jeg ett stort stykke av mammas nydelige sjokoladekake (som hun laget av norsk sjokolade, kokesjokolade og smør smuglet fra Norge), og stakk ut på en av mine verre løpeturer. Jeg hadde sting fra begynnelse til slutt, og det ble vel mer jogging enn løping. Jeg ser jo nå i ettertid at sjokoladekake kanskje ikke var verdens smarteste pre-workout, sånn én time før liksom, men godt var det jo ;-)

photo

Kjenner jeg likevel kunne tenkt meg ett kakestykke til nå altså, men jeg er akkurat litt for mett etter  bursdagsmiddag nr 2 med gode venner og familie. Derfor tar jeg heller den hummerfargede kroppen min og hopper til køys med den nesten like hummerfargede mannen min.

Gudd nait,
snaiks :-)

14 kommentarer om “Update

 1. Ville bare legge igjen en hilsen om at jeg liker balansen du har mellom det du skriver om trening og hverdag. Helt topp :-) Føler man får et bilde av personen bak squatsene. Du virker som en fin person! Hilsen meg!

 2. Godt vi har deg på insta, så slipepr vi å sende ut savnet melding ;-D
  Må innrømme at jeg er innom her ofte for å sjekke ut oppdateringer, og blir veldig glad når du har lagt ut noe nytt.
  Var på løpetur i dag jeg også.. måtte teste formen, siden jeg har redusert kraftig på cardioen den siste måneden, og fokusert mer på styrke. Heldigvis kom jeg i mål på samme tid som sist, selvom den siste bakken var HARD!
  Nyt sol og sommer.. her kan det begynne å minne litt om vår.. selvom vi ligger på minussiden i skrivende øyeblikk :)

  Fin uke til deg!
  K.l.e.m.

  1. Hehehe, savnet melding.. ;-)

   Så bra at løpingen fortsatt kjennes bra tross mer fokus på styrke- det blir ikke stort bedre spør du meg!

   Håper du har en fin uke du også!

  1. Aaaaahahaha, I had to google-translate it to read this text the way you are reading it, and oh my God I sound like a retard!! I know I’m not the best writer, but do know that google-translate does not do me any justice ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s