Birthdayboy

Idag fyller verdens beste (jaja jeg vet at dette «verdens beste»-uttrykket er ganske oppbrukt, men han er iallefall verdens beste i min verden!) mann 30 år! The big three-zero liksom!

Så stort er det faktisk at jeg måtte glo litt ekstra på ham da han sto i dusjen i går. Jeg mener, det var jo muligens siste gang jeg fikk se en tjueåring naken! ..var det litt for mye info kanskje? Isåfall skylder jeg på at jeg i skrivende stund er så mett at jeg ikke klarer å tenke klart. Vi har spist bursdagsmiddag på Palmen og jeg proppet i meg så mye hummus at jeg er sikker på at du kan finne kikerter i ørene mine dersom du ser godt etter.

Anyways, det ble en stille, men veldig avslappende og behagelig feiring av tredveåringen. Jeg jobbet ett par timer i morges, fikk klemt inn en kjapp trenings før det ble avslapping for alle penga på Nasimi Beach på Palmen. Bursdagsgutten selv fikk tatt igjen litt tapt søvn på en solseng, spist burger til frokost og ser foreløpig lyst på trettiårene.

bilde 2

bilde 1

Som jeg elsker den gutten.
H A P P Y   B I R T H D A Y    E L S K :-)

6 kommentarer om “Birthdayboy

  1. Dere er så søte!!! Høres ut som en fantastisk dag :) Håper jeg får et like fint forhold som dere, en gang, om det skjer :) :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s