Back in business

Hei partypeople!

Vi er altså tilbake i Dubai igjen, men det har vært full fart fra første dag hvilket forklarer hvorfor jeg først nå, 3 dager etter at vi kom hjem fikk tid til å skrive hei til dere liksom ;-)

Kunder som vil trenes, mailer som skal svares på og ett tonn med skittentøy som skal vaskes. Er snart til bunns i både skittentøyskurv og mailinnboks, og priste meg selv lykkelig for at det idag kom to snille damer og vasket leiligheten vår. Ikke i min villeste fantasi hade jeg trodd at jeg skulle bli en person som har maids, men her i Dubai er det omtrent like normalt som å fylle bensin på bilen omtrent. Vel, det er det jo faktisk også folk som gjør for deg her, men you get my point, å ha vaskehjelp i Dubai er ikke en like big deal som i Norge liksom.

Anyways, ville egentlig bare stikke innom for å si hei og bekrefte at jeg fortsatt lever og alt det der. Skituren til alpene var fantastisk og jeg hadde glatt reist tilbake igjen, men må jo innrømme at det var digg å komme hjem til varmen igjen også :-)

photo

Ha en fin dag!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “Back in business

  1. Hei! Bruker du vektløfterskoene dine bare på knebøy eller på andre øvelser som mark,gående utfall, bulgarske utfall etc? Jeg prøvde mine på gående utfall men det var ikke så behagelig (også ble jeg redd for å ødelegge skoen,hehe :) . Prøvde den på bulgarske utfall og det funket som bare det!Jeg har lært at man skal kjøre markøvelser uten sko,hva mener du om dette? :)

    1. Hei! Jepp, bruker dem som regel kun til knebøy, frivendinger og rykk, men tar dem liksom ikke av dersom jeg f.eks gjør bulgarske splitt etter knebøyen..

      I ett markløft vil man belaste posterior chain mest mulig, dette gjør man når tyngepunktet kommer bak mot hel. Løftesko, eller andre sko der hælen kommer høyere enn tåen vil gjøre det motsatte, altså legge vekten frem mot tå. Derfor gjøres markløft bedre med flate eller uten sko dersom målsetningen er mest mulig bakside. Are u with me?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s