Don’t care

«Men du løp jo i går?» sa Ian med store øyne da jeg tok på meg løpecapsen i morges. Og ja, jeg skal innrømme at jeg får ett slags snev av dårlig samvittighet når jeg i perioder løper mer enn jeg «burde». Jeg skal jo liksom være styrketreningsjenta som rapporterer om tunge løft og antall kilo, ikke antall kilometer.

Men vet dere, jeg klarer helt enkelt ikke la være. Når solen skinner og jeg har både energi og ny musikk i iPoden sier jeg som selveste Sandra Lyng Haugen: don’t care. …når det er sagt klarer jeg forøvrig nesten ikke høre at det faktisk er det hun synger i sin nyeste låt, men sangen er bra å løpe til, så derav blogginnleggtittelen ;-)

Og jeg våknet jo tidlig idag også jeg. Fatter ikke hva det er, men jeg aner at svært spennende fredagsplaner kan ha noe med saken å gjøre. Den ukentlige Dubai Sprint Challenge skal nemlig arrangeres hos oss på SHP idag!! Da de ringte fra H.H. Sheikh Majid’s kontor for å spørre om det var ok kunne jeg jo ikke akkurat si nei ;-) Og siden en av dagens to økter i tillegg består av 1000m for time på skiergen er det vel ingen andre steder enn ett skandinavisk gym som passer bedre som venue.

Ikke nok med det- vi får kanskje svært celebert besøk til konkurransen også. Jeg vil ikke røpe så mye mer enn det i tilfelle det ikke blir noe av, men jeg lover, det er kult :-D

20140411-120446 pm.jpg

Håper solen skinner hos dere også! Og om ikke- ha en fin dag likevel :-)

Snaiks

11 kommentarer om “Don’t care

 1. Hei! Apropo musikk, har du en spotify liste du kunne delt? Eventuelt musikktips? trenger virkelig å fornye trenings-spillelisten, og synes blant annet videoene du legger ut har mye bra musikk! :)

  1. Jeg er blant de få som ikke har Spotify, så der er jeg til lite hjelp desverre. Men på iPoden min akkurat nå finns:
   Lily Allen- Hard Out Here
   The Chainsmokers- #selfie
   Sandra Lyng- Don’t Care
   DJ Snake & Lil Jon- Turn Down For What
   Clean Bandit- Rather Be
   Avicii- Addicted To You
   Shakira- Can’t Remember To Forget You
   Lady Gaga- Do What U Want
   Martin Garrix- Animals

   ..kanskje ikke bare nytt, men kule sanger iaf :-D

 2. Hei Inger :)

  Jeg har lest bloggen din lenge, du er alltid så inspirerende!

  Jeg har vært uten trening en stund pga skade, og buksen har visst blitt litt trang. Ikke noe drastisk, har alltid vært slank og veltrent, men det ble mye på skolen og lite trening en stund. Jeg bare lurte på hvordan du tenker jeg kan legge opp treningen for å å tilbake en stram og slank kropp, egentlig så fort som mulig? Jeg har ikke troen på quick fix, men hva bør jeg prioritere for å få raskest mulig resultat? Er det lange cardioøkter som gir meg det slanke og veltrente, eller er det intervaller og styrke? Og når det kommer til kosthold; bør jeg holde meg unna karbohydrater eller hva er greien der? Jeg har diabetes type 1, og legene mener det ikke er mulig å se celtrent ut med det, men dette ønsker jeg å motbevise! Håper du kan komme med tips :)

  Beste hilsen

  1. Hei!

   Glad for å høre at du ikke er ute etter en quick fix! Og ja, jeg ville absolutt invistert tiden i styrketrening og intervaller dersom jeg var deg. Selvsagt spiller kostholdet en stor rolle her, og når det gjelder hvor mye karbohydrater og ikke avhenger det mye fra person til person, og hvordan ditt blodsukker responderer på det. Jeg har tidligere gjort online kostholdsveiledning for en jente med type 1 diabetes, og tro meg, hun så veltrent ut, så dette klarer du absolutt motbevise om du vil :-)

 3. Hvis du føler for å løpe, løp :D at du gjør akkurat det du føler for er minst like inspirerende som tunge løft, fordi det minner en på (vel, i hvert fall meg) at trening skal være lystbetont. I like it!

 4. Hei Inger! Takk for en herlig, positiv og inspirerende blogg! :-) Hvilke øreplugger bruker du til løping når du hører på musikk, og er du fornøyd me de? Jeg opplever at «vanlige» øreplugger faller ut mens headset blir for voldsomt synes jeg. Ser at som de du har på bildet er med en slags bøyle for å ha bak øret? Er så mye mer inspirerende å trene med musikk, så blir glad for alle tips :-)

  1. Hei! Hyggelig å høre, så selv takk for fine ord! :-)

   Jeg bruker Power Beats Sport by Dr. Dre og er SUPERFORNØYD med de! Har hatt de siden sommeren 2011 og de funker fortsatt like bra, så jeg anbefaler de virkelig!

  1. Hei!

   På min spilleliste akkurat nå er:
   Lily Allen- Hard Out Here
   The Chainsmokers- #selfie
   Sandra Lyng- Don’t Care
   DJ Snake & Lil Jon- Turn Down For What
   Clean Bandit- Rather Be
   Avicii- Addicted To You
   Shakira- Can’t Remember To Forget You
   Lady Gaga- Do What U Want
   Martin Garrix- Animals

   …ikke bare nytt altså, men nytt nok for meg. Håper det kan være litt nytt for deg også ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s