Dubai Weekly Sprint Challenge

Husker dere jeg fortalte at jeg hadde blitt hoveddommer for en rekke fitnesskonkurranser som foregår i Dubai for tiden? Vel, siden nyttår har det ukentlig blitt arrangert små konkurranser i regi av His Highness Sheikh Majid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Hans visjon er at 2014 skal bli «the year of Fitness Competitions» og ringte meg helt sånn random for å spørre om jeg ville være hoveddommer for de konkurrerende jentene(!).

Hver fredag stiller altså jeg og mine trofaste dommere opp for å telle repetisjoner og ta tider, og det er en meget sweet fredagshobby må jeg få tillegge. Å få betalt for sosialt samvær med treningsglade jenter er liksom helt ok! Det eneste negative er vel at jeg som dommer ikke får være med på moroa selv- men stas er det lell ;-)

Det er en ny økt hver fredag og jentene har møtt både 1000m row for time, burpee-amraps og mer teknisk krevende økter som f.eks dagens: 10 minutter med så mange burpees muscleups man kan! Og dersom jeg forteller dere at det er ca 10 jenter i hele Dubai som kan gjøre muscleups, og at de fleste av disse klarer én eller to stk, så forstår dere nok at vi ikke akkurat hadde det travelt idag.

Det ble dermed mer tid til monkeybusiness som dette:

Candice, som vant, gjorde 30 burpee-muscle ups på 10 minutter og stikker av med 10 000 dirham i cash for bryet! Vi leker altså ikke butikk i Dubai tydeligvis :-D

Nå svir øynene og jeg må være opplagt for en dag på stranden imorgen så jeg hopper til køys.
Ha en fin fredda!

8 kommentarer om “Dubai Weekly Sprint Challenge

  1. Ha ein fin dag fine du:) Eg sitte spikra foran tv skjermen for å sjå langrennsjentene ta stafettgull….krysse fingrar!!!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s