Head judge Ingerindubai

Yo!
Stikker bare innom for å si at jeg kommer til å være MIA resten av dagen siden jeg straks stikker for å telle repetisjoner på en fitnesskonkurranse de neste 7 timene!

Jeg har nemlig blitt tildelt rollen (av selveste H.H. Sheikh Majid!!!) å være hoveddommer for en rekke fitnesskonkurranser i ukene fremover, og idag er det kun lokale jenter som får delta. Gleder meg :-)

Det ble nettopp 10 kjappe intervaller på mølla, noe som var mer enn nok til å få meg svett. Så jeg får komme meg i dusjen pronto- er sent ute som vanlig :-O

20140110-010338 pm.jpg

Snaiks!

7 kommentarer om “Head judge Ingerindubai

  1. Kjøpte shape up i dag, så flott du er. Var også på Optimal for å trene hos Martin i dag og han fikk en flaske med bolbler, og Benjamin fikk en (som Martin skal gi), for boken som har kommet ut! Men du bor litt for langt bort til at jeg safely kan gi deg en flaske med bobler. Så du får en virituell flaske med bobler, også får du heller be Martin gi deg en stor grattis-med-boka klem. Du ser smaaashing ut!

  2. Hei. Jeg lurer bare på hvor du har studert 3 år med ernaering? Prøver nemlig å finne et bra sted å gjøre det selv :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s