500 m row for time

God søndag party people!

Først må jeg bare si AWESOME DONE til dere som har bidratt til #bunadspullup. Det har vært en fryd å sjekke hvert eneste bidrag, og jeg tror og håper at det vil komme flere bilder i ukene fremover. Gøy! :-D

Så må jeg fortelle dere om noe kult som skjedde på fredag. I helgen har jeg tatt Crossfit Level 1 Certificate Course. Det er ett introduksjonskurs til crossfit, som jeg strengt tatt ikke var i ekstremt behov av sånn 7 år etter at jeg først ble introdusert til crossfit, men likevel ok å ha på papir liksom. Selv om jeg ikke lærte noe revolusjonerende nytt, var det ett veldig interessant kurs, og jeg fikk jo ett og annet tips til progresjonsvarianter av øvelser, og «cues» som man kan gi kunder ved innlæring av nye øvelser.

Så, siden jeg deltok på dette kurset kunne jeg jo ikke gjøre min faste fredagsjobb som hoveddommer på Dubai Weekly Sprint Challenge, MEN fordi kurset sluttet tidligere enn planlagt fikk jeg jammen tid til å delta på Challengen selv! Gjett om jeg har hatt lyst til å delta istedet for å bare se på eller!? Endelig fikk jeg også være med å leke!

De siste 6 ukene (..tror jeg iallefall) har det i tillegg til en random WOD blitt arrangert en egen ro-wod, og den som ror 500 meter raskest får en solid premie på intet mindre enn 5000 dirham (les: ca 8000 nok). Det er én jente som med ett unntak har vunnet hver gang. Vel, etter denne uken kan vi forsåvidt legge til ett ekstra unntak ettersom yours truly klarte å slå tiden hennes med ett halvt sekund :-D YEEEHAAAA! 5000 dirham for 1 minutt og knappe 39 sekunders jobb- der har vi en timelønn jeg kan leve med ass ;-)

photo1

Jeg skal innrømme at jeg nesten hadde litt dårlig samvittighet for å slå søte Laura (der ser man konkurranseinnstinktet mitt liksom), men trøster meg med at hun høyst sannsynlig drar seieren i land neste fredag ;-)

Snaiks!

10 kommentarer om “500 m row for time

 1. Jeg har et spørsmål! :D Pleier å ha mange, vet du. Skal på reise i sommer med bestevenninna mi, og vi skal vel ha ca 17 reisedøgn. Vi ønsker å trene på ferie, og lurer på hva du kan anbefale av effektiv og kvalitetsrik trening? VI skal ganske langt så mye utstyr kan vi ikke ta med, men hva tenker du om strikk og hoppetau osv? :) Tar jo lite plass?

  1. Hei!

   Det hørtes gøy ut med venninne-ferie! :-D

   Hoppetau, strikk og eventuelt en TRX/slynge kommer du svært langt med ja, og det er jo bare fantasien som setter stopp for hva du kan gjøre bare med kroppsvekt også. Personlig pleier jeg jo derimot ofte å savne den tunge styrketreningen som krever litt ytre belastning i form av vekter og hantler og sånn, når vi er på ferie, så vi har flere ganger helt enkelt betalt dagspass på gym for å få den litt mer «kvalitetstrening». Kunne det vært en ide kanskje?

   Ellers kan jeg tipse om å google «travel-wods» for liste på økter man kan kjøre bare ved hjelp av kroppsvekt :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s