Snatch, bøy, benk & bulgarsk

Jeg føler ofte at jeg bare trener halve økter. Noen ganger er det fordi tiden ikke strekker til, men like ofte er det på grunn av at jeg ikke gidder å gjøre en hel økt. Og fordi jeg ikke akkurat trenger å transportere meg selv langt for å komme til gymmet, er det liksom ikke så farlig om jeg bare gjør en halv økt heller egentlig- alt er jo bedre enn ingenting og alt det der.

Men idag trente jeg en hel økt. En hel bra økt, der jeg både gjorde litt av det jeg burde (les: snatch & benkpress), og litt av det jeg ville (les: knebøy & bulgarske splitt).

A1) 7 x 3 high hang snatch @ 35-40kg
B1) 5 x 5 knebøy @ 90kg
B2) 5 x 4 skråbenk @ 40kg
C1) 3 x 8+8 eleverte bulgarske splitt @ 2x26kg
C2) 3 x 8 DB benkpress @ 2 x 20kg
D1) 2 x 8 negative GHR
D2) 2 x 10 ring-pushups

20140428-104709 pm.jpg

20140428-104730 pm.jpg

Og dere, igår kom den ene kunden min med 2 (!!!) par sko, og 4 (!!!) treningstopper til meg, sånn helt ut av det blå! Hva skjer med det liksom!? Only in Dubai sier jeg bare..

Anyways, nå er det kveld og øynene svir. I’m signing out.

Gudd nait :-) >

2 kommentarer om “Snatch, bøy, benk & bulgarsk

  1. Heldige deg! Freshe sko altså :D Men jeg bare lurte på en ting; når du skriver f. eks B1 og B2 betyr det at du først tar fem knebøy og deretter fem srkåbenk også repterere du det fem runder totalt? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s